havadurum

CHP seçimlere kenetlendi

Çanakkale’deki kongrelerin ardından CHP il ve merkez ilçe örgütü, yapılacak olan yerel ve genel seçimlere odaklandı. Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’i ziyaret etti. Ziyarette yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmalar görüşüldü. Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte yaptığı konuşmada yerel seçimlerde başarıya ulaşacaklarına inandıklarını bildirirken, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise; “Çanakkale ve ilçelerde seçim kaybetmemiz mümkün değil” dedi.

592
Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte ve beraberindekiler CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ettiler. Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte yaptığı konuşmada yerel seçimlerde başarıya ulaşacaklarına inandıklarını bildirdi. CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder “Çanakkale ve ilçelerde seçim kaybetmemiz mümkün değil” açıklamasında bulundu.
 
“Başarıya ulaşacağız”
Seçim süreçlerinin geride kaldığını hatırlatan Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte, “Bundan sonra daha sıkı bir birliktelikle, yolumuza devam edeceğiz. Partimizi iktidara taşıma anlamında daha iyi bir çalışma yaparak merkez ilçe ve il yönetimine olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. Erte şunları söyledi; “Biz işin kırsal yönünü temsil ediyoruz. Sizler merkezlerde görev yapıyorsunuz. Kırsalda üzerimize düşen görevi yapacağız. İl merkez ve ilçelerde sizler önder olarak biz de başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.”
 
“Bir ve Beraber olacağız”
Merkez ilçe yönetimine seçildikleri günden itibaren beyaz bir sayfa açarak sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade den CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Yerel seçimleri geçirmek üzere göreve geldiğimizin bilincindeyiz. Benim ve arkadaşlarımın deneyimleri var. Alt yapıda hazır. Bundan böyle temiz bir sayfayla bir beraber olacağız. Güçlü olacağız. Hareketimiz bu şekilde devam ettiği sürece, merkez ilçe örgütü olarak bizim ne merkez de ne beldede seçim kaybetme gibi bir kaygımız yok. Çalıştığımız sürece olmayacaktır. Başarı çok uzak değil. Çalışacağız. Ben ve arkadaşlarımla örgüt üyeleri de destek verdiği sürece bir engel yoktur”  dedi.
Paylaş