havadurum

CHP Parti Okulu Çanakkale Eğitmenleri'nden Ziyaret

CHP Parti Okulu Çanakkale Eğitmenleri, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eğitmenler, seçimlerde görev alanlara teşekkür belgeleri teslim etti.

1208

CHP Parti Okulu Çanakkale Eğitmenleri, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde görev alan eğitmenlere teşekkür etmek ve CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerini kutlamak için il binasına ziyarette bulundu.

Teşekkür Belgeleri Teslim Edildi

CHP Parti Okulu Çanakkale Eğitmenleri, seçimlerde görev alan eğitmenlere teşekkür belgelerini teslim etti. Eğitmenler, seçim sürecinde partiye katkı sağlayan tüm eğitmenlere teşekkür ederek, parti okulunun önemine vurgu yaptı.

CHP İl Başkanı ve Yönetimi Kutlandı

CHP Parti Okulu Çanakkale Eğitmenleri, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eğitmenler, il başkanı ve yönetiminin başarılı çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, partiye güç kattıklarını ifade etti. CHP İl Başkanı Levent Gürbüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitmenlere teşekkür etti.

(Damla Yeltekin)

Paylaş