havadurum

CHP örgütü mutlu

Çanakkale’de gerçekleşen operasyon kapsamında tutuklanan belediye çalışanlarının tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması parti içerisinde mutluluk yarattı.

538
Yaklaşık bir ay önce Çanakkale Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünye-sinde çalışan belediye personeli ve taşeron firma işçilerinin de içinde bulunduğu 20 zanlı geçtiğimiz akşam saatlerinde tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.
 
Belediye çalışanlarının serbest bırakılmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirten CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; “Hukuksal bir süreçten geçiyoruz. Belediye çalışanlarının serbest bırakılması bizim açımızdan sevindiricidir. İnsanların, ceza almadan tutuklanması, tutukluluğun bir cezaya dönüşmesi Türkiye genelinde yaygın bir şekilde uygulanıyordu. Bunun ortadan kalkması hepimiz açısından olumlu bir adımdır. İnsan hakları anlamında olumlu bir adımdır. Çanakkale Belediyesi’ndeki arkadaşlarımızın da ailelerine kavuşması bizler açısından çok sevindirici olmuştur” dedi.
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Belediye çalışanlarımız serbest bırakıldı. Bu yüzden hem belediye olarak hem de parti olarak mutluyuz” diye konuştu.
Paylaş