havadurum

CHP’li Erkek Aziziye Caddesi’nin esnaf ve sakinleriyle bir araya geldi

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer rotası Aziziye Caddesi olan CHP’li Erkek, esnafların hem istek ve taleplerini dinledi, hem de 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Seçim Ofisi açılışlarına davette bulundu.

1099

31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken, belediye başkan adayları da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek de bu süreçte sık sık temas halinde olduğu esnaflarla buluşmaya devam ediyor. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Erkek, beraberindeki parti üyeleri ile birlikte Aziziye Caddesi’nde birçok esnaf ile görüşmeler sağlayarak, 10 Şubat Cumartesi günü (yarın) açılışı gerçekleştirilecek olan ilk seçim ofisi açılışına davette bulundu. Öte yandan vatandaşların dertlerini, taleplerini dinleyen CHP’li Erkek; “Çanakkale, dünyanın en güzel şehri, bu şehre hizmet etmek, benim siyasi yaşamımdaki en büyük onur olacak, çok çalışacağız, gece gündüz çalışacağız ve bu güzel şehre, hemşehrililerimize layık olacağız. Her zaman bir noktayı özellikle vurguluyorum, katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız” şeklinde konuştu.

Çanakkalelileri seçim ofisi açılışına davet etti

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Aziziye Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Erkek açıklamalarda bulunarak; “Bugün güne Aziziye Caddemizin esnaflarına hayırlı işler diyerek başladık. 10 Şubat Cumartesi akşamı da burada Mehmet Çavuş Sokak’ta ilk seçim ofisimizin açılışını yapacağız. Cumartesi akşamı saat yedi buçuk sekiz sularında bütün hemşehrililerimizi Barbaros Mahallesi Mehmet Çavuş Sokak’ta Seçim Ofisi Açılışımıza bekliyorum. Esnafımıza hayırlı işler diliyoruz, dertleşiyoruz. Her zaman olduğu gibi sokaktayız. Çanakkale, dünyanın en güzel şehri, bu şehre hizmet etmek, benim siyasi yaşamımdaki en büyük onur olacak, çok çalışacağız, gece gündüz çalışacağız ve bu güzel şehre, hemşehrililerimize layık olacağız. Her zaman bir noktayı özellikle vurguluyorum, katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Birlikte yöneteceğiz, birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

(DİLAN KAYNAK)

(HABER MERKEZİ)
Paylaş