havadurum

CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı Gezen, çalışma programını değerlendirdi

Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Av. Erdal Gezen, aday adaylığı çalışma programını gözden geçirmek üzere ekibiyle bir araya geldi ve Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği ile görüşmeler gerçekleştirdi.

952

CHP'li Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Av. Erdal Gezen, seçim çalışmalarını şekillendirmek amacıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Gezen, ekibiyle buluşarak adaylık çalışma programı üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD'ı ziyaret ederek, Çanakkale'ye dair görüşmeler gerçekleştirdi. Bu toplantılar, Gezen'in aday adaylığı yolunda ilerleyen çalışmalarını daha da şekillendirmesine katkı sağladı.

“Geleceğe umutla bakıyoruz”

28 Ekim Cumartesi günü Çanakkale Belediye Başkan Aday Adalığını duyuran Av. Erdal Gezen, ekibiyle bir araya gelerek adaylığı çalışma programını masaya yatırarak değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede, doğum günü olan ekip üyesinin doğum günü kutlandı. Aday adaylığı ve ekibine dair açıklamalarda bulunan Gezen; “Bugün yol arkadaşlarımla bir araya gelerek Çanakkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı çalışma programımızı değerlendirdik ve arkadaşlarımızın doğum günlerini kutladık. Bu yolculukta yanımda olan tüm dostlarımla birlikte geleceğe umutla bakıyor, hedefimize kararlılıkla yürüyoruz” dedi.

TEMAD’ı ziyaret etti

Ziyaretlerini sürdüren Gezen; Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’e ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı İsmail Erdem, emekli astsubaylar ve eşleri ile sohbet havasında geçen bir görüşme sağladı. Başkan Erdem, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gezen’e teşekkürlerini iletti. CHP’li Gezen ise misafirperverliklerinden ötürü memnuniyetini belirterek; “Başta dernek başkanı İsmail Erdem olmak üzere tüm dernek üyelerine konukseverlikleri için teşekkür ediyoruz. Destekleri bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

(Erhan Taylan)

Paylaş