CHP il ve ilçe örgütleri Ankara'da!

437

 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun giderek yaklaşan referandum öncesinde, il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi. Dün Ankara’da bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, il ve ilçe başkanlarının ortak toplantısına Çanakkale’den de yoğun bir katılım sağlandı. İl Başkanı Nejat Önder ile birlikte Ankara’daki toplantıya İl Sekreteri Muhammet Güngör, İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl, Merkez İlçe Sekreteri Adem Sırlan, Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren, Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram, Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, Yenice İlçe Başkanı Mehmet Gerçek ve Gökçeada İlçe Başkanı Memet Güneşhan katıldılar. 

 
“Demokrasi oylanacak, hepimizin sorumluğu var”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçe başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, örgütlere uyarıda bulundu. “Beni dikkatle dinlemenizi istiyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Demokrasi oylanacak. Hepimizin sorumluluğu var. Sadece CHP`nin değil bütün partilerin sorumluluğu var. Partilere üye olmayan vatandaşların da sorumluluğu var. Aydınların da çiftçilerin de sorumluluğu var. Çünkü hepimiz bu topraklarda birlikte yaşamak istiyoruz. Yaşam tarzımız, fikirlerimiz farklı olabilir. O nedenle bu referandumun çok önemli bir değeri var. O nedenle heyecanımız akılla dengeleyeceğiz. Nerede ne konuştuğumuzu çok iyi bileceğiz. Bu mesele bir parti meselesi değildir. Bu mesele bir demokrasi, adalet meselesidir. Ev ev gezeceksiniz. Herkese anlatacaksınız” dedi. 
 
Önder, “Hayır demek için buradayız” 
CHP İl Başkanı Nejat Önder ise, “Başkanlar ile hayır için Ankara’dayız. Referandum çalışmaları için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgi, strateji ve çalışma yöntemi ile ilgili konuşması ve tüm Türkiye’deki tüm örgütlerimizle referanduma hayır demek için buradayız....” dedi.    (Şenol Güven)
Paylaş