CHP heyetinden Çanakkale Barosu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP İl ve Merkez İlçe üyeleri ile birlikte yeni seçilen Çanakkale Barosu Yönetimini ziyaret etti.

391

CHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ile birlikte Çanakkale Baro Başkanı Av. Ardahan Dikme ve baro yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale Barosu' nun yeni seçilen Başkanı Ardahan Dikme ve yönetimini ziyaret ettik. Hukuk sistemimizin çağdaşlaşması için yapılabilecekleri, hukuk fakültelerinin durumunu ve bu alanlarda sağlanabilecek ilerlemeleri değerlendirdik. Son günlerde yaşanan terör saldırısı ve kamuoyunu derinden etkileyen 'yeni doğan çetesi' gibi güncel konuları da ele aldığımız sohbetimiz oldukça verimli geçti. Başkan Dikme ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyor, işbirliği içinde daha aydınlık yarınlar için çalışacağımıza inanıyoruz.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş