havadurum

CHP`de yeni yapılanma

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı`na Güzin Akar getirildi. Yerel seçimler öncesinde yeniden oluşumun sağlandığı CHP Merkez İlçe Kadın Kolları üyeleri, partililerle birlikte tanışma toplantısında kaynaştı. Toplantıya katılan Soydan; “Türkiye`de en başarılı örgüte sahibiz” dedi.

801
CHP Merkez İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzin Akar ve çok sayıda partili katıldı. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları yönetiminde yer alan kadınları tanıtan CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzin Akar, CHP`li kadınlar olarak yerel seçimlerde büyük bir özveri ile çalışacaklarını söyledi. Yerel seçimlerde CHP`nin başarılı olacağına inandığını ifade eden Akar, yereldeki iktidar yolunda CHP`yi en iyi şekilde başarıyla temsil edeceklerini dile getirdi.
Soydan; “Türkiye`de en başarılı örgüte sahibiz”
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları`nda yeni bir yapılanma olduğuna dikkat çeken CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan ise, CHP`li kadınlara çalışmalarında başarılar diledi. Soydan; “Çok başarılı bir örgütümüz var. Önemli başarılara imza atmış bir yapımız var. CHP Çanakkale örgütü iyi çalışmaktadır. Bunu aldığımız sonuçlarla da kanıtladık. Çalışma anlamında Türkiye`deki en başarılı örgüttür. Çünkü, oylarımızı çok ciddi anlamda arttırdık. Önümüzde yeni bir seçim var. Her seçim çok önemli ama tabii ki bu seçim çok daha önemli” dedi.
“Bu yapılanma CHP`yi daha ileriye götürecek”
Hem il hem de merkez ilçe kadın kollarındaki yapılanmanın CHP`yi daha ileriye götüreceğini kaydeden Soydan; “Türkiye`nin üniter yapısı değişiyor. Yargıya el kondu. Türkiye`de artık hukuk başbakanın iki dudağı arasına girdi. Kim ne zaman tutuklanacak, hangi gazeteci Silivri zindanlarına gidecek bunlara artık başbakan karar vermektedir. Bu millet AKP`ye gereken cevabı verecektir. Böyle önemli bir durumda, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları`ndaki yeni yapılanma, önümüzdeki seçimlerde CHP`nin başarısını da ikiye katlayacak bir yapılanmadır. Hem il hem de merkez ilçe de, kadın kollarındaki bu yapılanma gerçekten CHP`yi daha ileriye götürecek bir yapılanmadır. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.
“Yarın seçim olsa CHP hazırdır”
Soydan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yarın bir seçim olsa, hiç bir partinin hazırlığı yok iken, CHP seçimlere hazırdır. İnanıyorum ki, Çanakkale`de başarı konusunda bir sıkıntımız yok. Ama bu seçimler CHP`nin zaferi ile sonuçlanacaktır. AKP`nin bu seçimlerde çöktüğünü göreceğiz.”
Önder; “Seçim kaygısı taşımıyoruz”
CHP Çanakkale Örgütü olarak seçim kaygısı taşımadıklarını dile getiren CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Yerel seçim öncesinde birlik ve beraberlik esastır. Örgüt olarak asla seçim kaygısı taşımıyoruz. Kadın kollarındaki yeni oluşum da bize güç verecektir” dedi.
Paylaş