havadurum

CHP`de heyecan sürüyor

Seçim trafiği başlayan, aday adaylığı sürecine ve örgüt kadrolarındaki istifalara bağlı olarak başlayan il genel ve belediye meclisi aday adaylıkları sürecine start veren CHP`de hedef; merkezde ve il genelinde birinci parti olmak.

817
2014 yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hızlı başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz, açıklama yaparak, aday adaylığı sürecinin olumlu bir şekilde ilerlediğini bildirdi. “Aday adaylığı başvuru sürecimiz oldukça hızlı ilerliyor” diyen Karagöz, “Hem meclislere hem de başkanlık konusunda, özellikle 2014 seçimlerine yönelik güzel bir ilgi var. aday adaylarımızın bol olduğu söyleniyor. Bu doğru. Ancak bu durumhem partimize ve kentimizdeki sosyal demokrat iktidarı güçlendirecektir. Aday adaylarımızın hepsi yerel yönetim konusunda kendine güvenen ve bu işi yapabilecek nitelikteki insanlardır. Ben bu sürecin başarılı bir şekilde başladığını ve başarılı bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale il örgütü olarak bu sürecin partimize güç katacağına inanıyorum” dedi.
 
“İl genelinde birinciyiz”
CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP`nin her seçimde oylarını artırdığını dikkat çeken Karagöz, son anket ve kamuoyu yoklamalarında il genelinde birinci parti konumuna geldiğini de ifade etti. Karagöz, “Partimiz son genel seçimlerde olduğu gibi oylarını bu seçimde de artıracaktır. Zaten şuanda partimiz il genelinde de birinci parti. Amacımız 2014 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde hem kent merkezinde hem de il genelinde birinci parti olarak İl Genel Meclisi`nde de çoğunluğu elde etmektir. Bunu sağlayacak güce ve birikime de sahibiz” dedi.
Paylaş