havadurum

CHP'de hedef; Yerel seçimler...

CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, partinin kongre sürecinin son aşamaya geldiğini açıkladı. Ergun, 15 Ekim'de İl Kongresi ve ardından 4-5 Kasım'da Büyük Kurultay'ın gerçekleşeceğini, bunun ardından da CHP'nin yerel seçimlere güçlü adaylarla hazırlanacağını belirtti.

1816

CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, kongreler sürecinin sonlanmak üzere olduğunu ve CHP’nin en güçlü adaylarla yerel seçime gireceğini söyledi. Ergun, ziyaretlerinde çiçek yerine fidan bağışladıklarını da belirtti.

Yeni Yönetim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeni seçilen Merkez İlçe Yönetimi, ziyaretlerine devam ediyor. Can Ergun ve yönetim kurulu üyeleri, Gazetemiz Çanakkale OLAY'ı ziyaret etti. Toplantıda, kent ve ülke siyasetine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Barış İhtiyacı Vurgusu

CHP’de kongrenin ardından seçilen yeni Merkez İlçe Yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Can Ergun ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemiz Çanakkale OLAY’ı ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Mehmet Özkurnaz ile bir araya gelen CHP heyeti, kent ve ülke siyasetine ilişkin değerlendirmede bulundu. 10 Ekim katliamının yıl dönümü olduğunu ifade eden Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, Türkiye’nin, bölgenin ve tüm dünyanın barışa ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Örgüt Seçimleri ve Yerel Seçim Hazırlığı

Ergun, örgüt seçimlerinin büyük bir katılım ile gerçekleştiğini, Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin tüm toplumun üzerinde yarattığı yılgınlığı CHP olarak gidermek zorunda olduklarını söyledi. Ergun, “Mayıs seçimlerinin ardından göreve geldik. Biliyoruz ki sorumluluğumuz çok fazla. Omuzlarımızdaki sorumlulukların bilincindeyiz. Daha çok çalışıp, daha fazla emek harcayarak, daha fazla insana ulaşarak, daha güçlü örgütlenmelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonuç olarak bu görev bize parti üyelerimiz tarafından verildi, onların yaptığı bu görevlendirmede sorumluluklarımıza sahip çıkacağız. İl Kongremizi gerçekleştirdikten sonra Ankara’da Büyük Kurultayımızı yapacağız. Kongreler sürecini böylece sonlandırarak, Mart ayında yapılacak yerel seçimlere, çalışkan örgütlerle, en güçlü adaylarla gireceğiz” dedi.

Fidan bağışı ile farkındalık yaratıyorlar

CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, Temmuz ve Ağustos aylarında yaşanan orman yangınlarının Çanakkale'nin doğal yaşamına verdiği zarara dikkat çekti. Farkındalık yaratmak amacıyla yönetim olarak çiçek kullanmadıklarını, ancak TEMA Vakfı'na sembolik fidan desteği sağlayarak doğal yaşamın korunmasına katkıda bulunduklarını ifade etti.

(Esra Güller)

Paylaş