CHP, bayramda ilçe ilçe gezdi

791
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı`nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri`nde gerçekleşen programa, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, il ve merkez ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 
"Millet İttifakının zaferiyle kurulduğu yeni bayramlarda buluşmak dileğiyle"
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Cumhuriyet Halk Partisi bayramlaşma programına katılarak partili dostlarla hasret giderdik. Halkımızın hak ettiği; adalet, refah ve herkesin barış, dostluk içinde yaşadığı bir düzenin Millet İttifakının zaferiyle kurulduğu yeni bayramlarda buluşmak dileğiyle" dedi.
"Halkın kaynakları, halkı besleyecek"
CHP, Çanakkale Merkez ilçenin yanı sıra ilçeler başkanlıklarında da bayramlaşma programı düzenledi. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, bayram buluşmalarına dair, "Dayanışmanın ve paylaşmanın simgesi olan Kurban Bayramınızı kutluyor, ülkemizin refah ve huzur içinde yaşayacağı günlerin yakın olmasını diliyorum. İlçe Başkanlarım nezdinde tüm Örgütlerimize, Üyelerimize ve hemşehrilerimize katılımları misafirperverlikleri için çok teşekkür eder, mutlu bayramlar dilerim. Bizim iktidarımızda planlı ve alım garantili üretim yapılacak, üreten kazanacak. Çiftçimize vergisiz mazot, gübre ve hayvan yemi desteği vereceğiz. Yandaşa vermeyip çiftçiye vereceğiz, çiftçiyi destekleyeceğiz. Hortumun vanasını kapatacağız. Halkın kaynakları, halkı besleyecek" ifadelerine yer verdi.
(Damla Yeltekin)
 
Paylaş