CHP’liler örgüt yemeğinde buluştu

CHP Örgütü, Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Balıkçı 286`da düzenlenen dayanışma yemeğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan`ı ağırladı.

564
 
CHP Milletvekili Serdar Soydan, CHP Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarının, kadın kollarının, gençlik kollarının, sivil toplum kuruluşlarının ve üyelerin hazır bulunduğu dayanışma yemeğinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: "Bu işin en zor kısmı protokol kısmını anons etmektir. Zorluğu protokolü tek, tek saymak değil, zorluğu Türkiye`nin bu kadar karanlıklara teslim edildiği bir dönemde, aydınlığı için yüreğini koymuş ve Mustafa Kemal Atatürk`ün davasını sonuna kadar taşımak onurunu taşıyan, cumhuriyet sevdalılarını tek tek sıralamaktır. Her biriniz makamınız ve mevkiiniz ne olursa olsun, rütbelerin en büyüğüne sahipsiniz, çünkü sizler cumhuriyet savaşçısısınız" dedi.
 
Çanakkale`nin sadece Türkiye`de değil, dünyada ve beş kıtada gösterdiği vatan savunması ve direniş ile tanındığını ifade eden Tezcan Çanakkale`de emperyalizme karşı verilen mücadele ile Anadolu`nun ve Türkiye`nin tarihinin yeniden yazıldığını kaydetti. Örgüt üyelerine seslenen Tezcan: "Türkiyede sizlerin özlediği geleceği yaratmak için mücadele edeceğiz. Nerede yolsuzluk varsa arkasına düşeceğiz. Türkiye`nin her yerinde verdiğiniz vekaletin layıkıyla kullanıldığından şüpheniz ve tereddütünüz olmasın" derken demokrasi ve adalet için 13 Aralık`ta Silivri`de olacaklarını belirterek, tüm üyeleri adalet mitinginde yer almaya çağırdı ve "Silivri`ye gidelim, adalet ve özgürlük istiyoruz diye haykıralım" dedi.
 
 
Yemekte ayrıca konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Nejat Önder birlik ve beraberliğinin önemine değinerek: "Bir olursak, beraber olursak güç oluruz. AKP Çanakkale`de yerelde bizim rakibimiz değildir" dedi. CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ise; “Çanakkale şu an CHP tarihinde ilk defa verilere göre birinci partidir. Genel Başkan Yardımcımız Tezcan Ankara`ya selam söylesin. Boğazlar sağlamda, koruyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan, inançla, cumhuriyetin değerleri ile çağdaş uygarlık yolunda vereceğimiz mücadelede birbirimizi ötelemeden kol kola girelim ve Türkiye`ye mesaj verelim. Çanakkale`de Cumhuriyetin önsözünü nasıl yazdıysak, aydınlığın meşalesini yakalım” dedi.
Paylaş