havadurum

CHP’den işçilere tam destek...

Türkiye Yol- İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Cahit Mercan, Karayolları Genel Müdürlüğü`ndeki taşeronlaşma ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı dosyayı CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder`e teslim etti.

524
Türkiye Yol- İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Cahit Mercan ile beraberindeki üyeler, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder`i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mercan, Karayolları Genel Müdürlüklerinde yapılan özelleştirmelere tepki gösterdi. Mercan; “Türkiye genelinde Karayolları Genel Müdürlüğü`nün 9 bin kadrolu işçi personeli ve 11 bin 500 iş makinesi şu anda atıl durumdadır. 2010 yılında 7 bin taşeron işçisini üye yaptık. Mahkemeleri kazandık. Yargıtay onayladı bir kısmı daha da devam ediyor. Buna rağmen bu yargı kararları uygulanmamaktadır” dedi.
 
Önder; “Bize düşen göreve hazırız”
Yol İş Sendikası üyelerine destek veren CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise; “Emeğin kitle partisiyiz. Emek bizim için yüce bir değerdir. Yol İş Sendikası üyelerinin sesi oluruz. Gücümüz yettiği kadar desteğimizi veririz. Bize düşen göreve hazırız” dedi.
Paylaş