CHP’den eleştirilere yanıt...

Çanakkale’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ölüm yıldönümünlerinde anıldı. Üç fidanı CHP’den sadece Milletvekili Serdar Soydan hatırlarken, il yönetiminin ise etkinliklere katılmaması eleştiri aldı...

773
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Yönetiminin “Darağacında üç fidan” olarak gönüllerde yer etmiş Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için düzenlenen anma etkinliklerinde yer almaması dikkat çekti. Çanakkale’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılırken CHP’den sadece milletvekili Serdar Soydan hatırladı.
 
Kamuoyunda yer alan eleştirilere yanıt veren CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, konu ile ilgili basın yayın organlarına mesajlar yolladıklarını belirterek kendini savundu. Karagöz; “Basında yayınlanmadıysa biz bilemiyoruz tabiî ki. Denizler konusunda ne kadar hassas olduğumuz biliniyor”  dedi. Başkan Karagöz etkinliklerde yer almamaları ile ilgili de şunları söyledi; “İl yönetiminin başka yerde etkinlikleri vardı. Ben o gün sayın vekille birlikte Yenice civarındaydık. Orada gerekli platformlarda dile getirdik.”
Paylaş