CHP’den birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısı

CHP’nin bayramlaşma töreni Prof. Dr. Türkan Saylan Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

582
Ramazan Bayramı nedeniyle Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri’nde bayramın birinci günü düzenlenen törene başta CHP Milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda parti mensubu katıldı.
 
Gökhan: “Ülkemize barış gelsin, terör bitsin”
Prof.Dr.Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenininde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Ramazan bayramının bu yıl daha da önemli bir bayram olduğuna dikkat çekerek; “Türkiye’de barışın tam ihtiyacı olduğu bir dönemde barışı ön plana alan bir ayın sonunda Ramazan bayramını kutluyor olmak önemli. Çanakkale’de barış içerisinde kutluyoruz ama ülkemizin çeşitli yörelerinde sıkıntılar var. Bu bağlamda da bu bayram vesilesiyle de ülkemize de barış gelsin, terör bitsin ve insanlarımız mutlu bir biçimde bayramlarını kutlayabilsinler. Bu vesile ile Çanakkale halkının ve partililerimizin bayramını kutluyorum” dedi.
 
Karagöz: “İnsanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir ülkeye bir an önce kavuşmayı diliyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz’de parti bayramlaşmasında yaptığı açıklamada; “ Dileğimiz ülkemizin bütün sıkıntılarını geride bıraktığı, insanların barış, güven ve huzur içinde yaşadığı bir ülkeye bir an önce kavuşmamızdır” derken bayramların sıkıntıların paylaşıldığı ve acıların azaldığı günler olduğunu belirterek: “ Yarına umutla bakacağımız günlerde buluşmayı ümit ediyoruz” dedi.
 
Önder: “Birlik ve beraberliğin bundan sonrada devam etmesi dileğimizdir”
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise on bir ayın sultanını geride bıraktıklarını kaydederek; “Ramazan bayramı birlik ve beraberliğin en fazla yaşandığı günlerdir. Birlik ve beraberliğin bundan sonrada devam etmesi dileğiyle herkesin bayramını kutluyorum” diye konuştu.
 
 
 
Paylaş