CHP’de parti içi eğitim

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, parti içi eğitimleri devam ediyor.

1054
 
Parti içinde üyelerin bilgi, birikim ve bilinç düzeylerini artırmak, parti ideolojisini benimsemeleri ve içselleştirmelerini sağlamak; ortak çalışma ve propaganda becerilerini artırmak amacıyla 23 Ekim 2011’de CHP Genel Merkezi’nin Ankara’dan başlattığı Parti İçi Eğitim programı tüm illerde tamamlandı.
 
12-13-14 Ekim 2012 tarihlerinde Çanakkale Örgütünden 26 parti üyesi de parti okulu bünyesinde gerçekleştirilen eğitimleri tamamladı. Parti içi eğitimin devamı olarak bölgelerinde sosyal proje gerçekleştiren Çanakkale örgütü 4 adet proje üretti. Proje ile ilgili bilgiler veren parti yetkilileri; “Bu Toprağın Değeri projesi kapsamında hedef kitlesi Sanayi’de çalışan genç emekçiler olan projeli Çanakkale 1915 filmini genç arkadaşlarımızla birlikte izleyerek bu toprakların ne kadar vazgeçilmez olduğunu bir kez daha vurgulamış olduk. Yerel seçim hazırlıklarını çok yönlü olarak yürüten Cumhuriyet Halk Partisi, Çanakkale halkının desteğiyle yereldeki iktidarını sürdürecektir” dediler.
 
Parti içi Eğitime ve Sosyal Projelere destek veren İl Başkanı Hamza Karagöz ve İl Örgütü’nün öncülüğünde; CHP Çanakkale İl Eğitim Sekreteri Sevil Özyurt’un danışmalığında gerçekleştirilen projede Murat Hoşgör, Gökay Şahiner, Muhammet Güngör, Hüseyin Koç, Mehmet Tutkun, Nahide Gül, Hüseyin İdgü ve Sevil Özyurt yer aldı. Parti içi eğitimin 2. etabı olarak temel üye eğitimine başlayacak olan CHP Çanakkale İl Örgütü yerel seçimlere yönelik olarak sandık eğitimlerine de başlayıp sandık sorumlularını bilgilendirecek
Paylaş