havadurum

Çevre komisyonu geliyor...

CHP Çevre Komisyonu üyeleri Çanakkale’ye geliyor. 8 Haziranda Çanakkale’ye gelecek üyeler Balıkesir’e bağlı Balya’da incelemelerde bulunacak.

599
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, TBMM Çevre Komisyonunun Cumhuriyet Halk Partili üyelerinin incelemelerde bulunmak için Çanakkale’ye geleceklerini bildirdi. Çan-Etili mitingini değerlendiren Soydan; “CHP olarak çevre mücadelesini önemsiyoruz. Kazdağları’nın önemini hepimiz biliyoruz. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Halkımızı bu mücadeleye destek vermeye  çağırıyoruz.. Ben mecliste yapacağım çalışmalarla da katkı sunacağım” dedi.
 
“Komisyon incelemelerde bulunacak”
CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan üyesi bulunduğu TBMM Çevre komisyonunun Cumhuriyet Halk Partili üyeleri, Emin Çınar, Reşat Doğru, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Emre Köprülü, Mehmet Hilal Kaplan, Melda Onur, Kemal Değirmendereli, Salih Fırat’ın incelemeler yapmak için Çanakkale’ye geleceğini belirterek; “ İlk olarak Balya’yı gezeceğiz. Kazdağları’nda yaşanacak çevre felaketinin bir örneği Balyada var. Balya’yı gördükten sonra ne olduğunu anlatalım o zaman daha iyi anlaşılır. 8 Haziranda gerçekleştirilecek bu gezimizle doğa tahribatının ne boyutlara ulaştığını göreceğiz” dedi.
Paylaş