havadurum

Cevatpaşa Muhtar Adayı Karakurt, çocuklarla buluştu

Yeni yıla çocuklarla geri dönüşüm sevgisiyle merhaba diyen Cevatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Zeliha Salkım Karakurt, pet şişe ve tuvalet kağıdı rulolarıyla yaratıcılığı destekledi.

1301

Cevatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Zeliha Salkım Karakurt, çevre bilinci ve geri dönüşüm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Yeni Yıla Merhaba' etkinliği kapsamında çocuklarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinlikte, pet şişe ve tuvalet kağıdı ruloları kullanılarak çeşitli süsler oluşturuldu, çocuklara doğa dostu alışkanlıklar kazandırıldı.

“Eğitim çocuklardan başlar”

Cevatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Zeliha Salkım Karakurt, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni yıla merhaba etkinliğimizi gerçekleştirdik. Güzel bağların kurulduğu, geri dönüşümün anlamını çocuklarımıza işlediğimiz bu etkinliğimizde, doğaya bırakıldığında tamamen çözülmesi 400 yıl süren pet şişelerle, tuvalet kağıdı rulolarıyla yılbaşı konseptine uygun küçük süsler oluşturduk, kitap bağışında bulunduk, çocuklarımız hediyeleştiler ve kozalak boyadılar. Kullanılmayan atıkları tüketiciyle yeniden buluşturup böyle güzellikler ortaya çıkarmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel etkinlikte bizimle birlikte olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim çocuklardan başlar” dedi. (Damla Yeltekin)

Paylaş