ÇASİAD çarşıyı hareketlendirdi

Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) çarşıyı hareketlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenledi. Çarşıda vatandaşa lokma ikram eden ÇASİAD üyeleri Çanakkalelileri çarşıya davet etti.

388
Çarşı Caddesinde düzenlenen ancak bekleneni vermeyen Alış eriş günlerine destek veren ÇASİAD çarşıda halkın daha çok vakit geçirmesini sağlamak için bir etkinlik düzenledi. ÇASİAD tarafında düzenlenen etkinlikte halka lokma ikramı yapıldı.
 
Çanakkalelileri çarşıya davet eden ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız; “Çarşıda bir trafik oluşturmak istiyoruz. ÇASİAD olarak buradaki esnafımıza katkıda bulunmak istiyoruz. Hareket içinde bereket olur mantığıyla. Durağan gecen ticaret hayatını hareketlendirmek için düzenledik. Onlarla beraber olmanın yollarından biride bu yöntemler oluyor. Çok güzel lokma döken bir ustamız var. O da buralı. Tatlı yiyeceği alan vatandaşlarımız da beğendikleri bir dükkana girmek alış veriş yapmak hareketlendirmek öyle sanıyorum yeniden ısınma turları olacak. Tüm Çanakkaleliler çarşının canlı hareketli kalması için buraya davet ediyoruz. ÇASİAD olarak bu tür etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Esnafa destek verelim, burayı hareketlendirelim” dedi.
Paylaş