ÇASİAD’da güven tam

ÇASİAD’ın 21. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. ÇASİAD üyeleri oylarıyla yönetime gösterdikleri güveni ortaya koydular. Mali Genel Kurul’da konuşma yapan ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız şeffaf ve gönüllülük esasına dayalı bir işleyiş olduğuna dikkati çekerek, Çanakkale’de 20.yılında vizyonunu ve misyonu belirlemiş güçlü bir ÇASİAD yapılanması olduğunu belirterek, yönetimin ise tarafsız olduğunu belirtti. Yıldız: “ÇASİAD tarafsızdır. Tek tarafımız Çanakkale” diyerek kentteki kısır, kişi odaklı yapılanmaları da eleştirdi.

734
 
Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD)’ın hafta sonu gerçekleştirilen mali genel kurulunda üyeler oylarıyla yönetime gösterdikleri güveni ortaya koydu. ÇASİAD Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen 21.Olağan Mali Genel Kurulu’nda oluşturulan Divan Teşekkülünün başkanlığını İsmail Bayraktar yaparken, Semih Toprak ve Semih Başaran ropartör olarak görev aldı.
 
“ÇASİAD tarafsızdır. Tek tarafımız Çanakkale”
Mali Genel Kurul’da konuşma yapan ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız şeffaf ve gönüllülük esasına dayalı bir işleyiş olduğuna dikkati çekerek, Çanakkale’de 20.yılında vizyonunu ve misyonu belirlemiş güçlü bir ÇASİAD yapılanması olduğunu belirterek, yönetimin ise tarafsız olduğunu belirtti. Yıldız: “ ÇASİAD tarafsızdır. Tek tarafımız Çanakkale” diyerek kentteki kısır, kişi odaklı yapılanmaları da eleştirdi.
 
Genel Kurulda Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından 2012 yılı içinde ÇASİAD ailesine katılan 31 üye ile çıkışı yapılan 9 üye ve çıkarılması öngörülen 1 üyenin isimleri okunarak oylama yapıldı. Gelir-gider hesaplarının ve denetleme raporlarının okunmasının ardından Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun aklaması gerçekleştirildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesapları ve denetleme raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi.
 
Yönetim kurulu ve denetleme kurulunun aklandığı genel kurul, ÇASİAD üyelerinin dilek ve temennilerinin ardından sona erdi. Üye aidatları ile ilgili rakam değişmezken, bütçenin görüşülmesi ve kabulüne geçildi. ÇASİAD’ın 2013 yılı tahmini bütçe rakamlarının açıklandığı kurulda tüm maddelerin oy birliği ile kabul edilmesi üzerine Başkan Salih Yıldız yönetime olan güven için üyelere teşekkür etti.
Paylaş