havadurum

Cansu Demirci Öldü Mü? Selena’nın Selin’i Hakkında Ortaya Çıkan Gerçekler!

Cansu Demirci, Selena dizisinde canlandırdığı Selin karakteriyle tanınan başarılı bir oyuncudur. Ancak son zamanlarda sosyal medyada Cansu Demirci’nin öldüğüne dair iddialar yayılmaya başladı. Peki, Cansu Demirci öldü mü? Selena Selin’in ölüm iddialarının kaynağı nedir? İşte Cansu Demirci’nin son durumu ve hayatı hakkında merak edilenler…

86179

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. 3,5 yaşından itibaren bale eğitimi almaya başladı. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’nu bitirdikten sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında ise Almanya’nın Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Cansu Demirci Kimdir?

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’ndan 2010 yılında mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Almanya’da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi’nde lisansüstü eğitim aldı. Oyunculuğa Sihirli Annem’de konuk oyuncu olarak başladı. Selena dizisinde Selin Aykar rolü ile tanındı. Daha sonra Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Aşkın Bedeli, Hayat Mucizelere Gebe gibi dizilerde rol aldı. 2017 yılında ise sinema filmi Ayla’da oynadı.

Cansu Demirci Öldü Mü?

Cansu Demirci, 2014 yılından sonra oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşti. Portekiz’in Lizbon kentinde yaşamaya başlayan Cansu Demirci, sosyal medya hesabından hayatından kesitler paylaşıyor. Ancak son zamanlarda, sosyal medyada Cansu Demirci’nin öldüğüne dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların kaynağı ise, Selena dizisinin yeniden yayınlanması oldu. Dizinin final bölümünde, Selin karakterinin ölümüne dair bir sahne yer alıyordu. Bu sahneyi izleyen bazı izleyiciler, Cansu Demirci’nin gerçek hayatta da öldüğünü sanarak, sosyal medyada bu iddiayı yaymaya başladılar.

Ancak bu iddiaların asılsız olduğu, Cansu Demirci’nin sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamını sürdürdüğü ortaya çıktı. Cansu Demirci, bu iddialara karşı sessizliğini korudu. Ancak yakın zamanda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, hayranlarının yüreğine su serpti. Cansu Demirci, Lizbon’da arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli anları, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Cansu Demirci’nin bu paylaşımları, ölüm iddialarının yalan olduğunu kanıtladı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş