havadurum

Çanakkale'nin en büyük seramik mağazası açıldı

NG Kütahya Seramik, heyecan verici bir açılış gerçekleştirerek Çanakkale'deki yeni mağazasını hizmete sundu. Altı katlı mağaza, 2.200 metrekarelik geniş alanı ile Çanakkale'nin en büyük seramik mağazası olarak dikkat çekiyor.

2228
NG Kütahya Seramik, iş ortağı Numan Kaleli firması ile birlikte Çanakkale'nin en büyük ve en geniş kapsamlı seramik mağazası olma özelliğini taşıyan yeni mağazasını hizmete açtı. Açılış kokteyline; NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

İlham veren koleksiyonlar Çanakkale'de
Bu yeni mağazada, NG Kütahya Seramik'in doğadan ilham alarak tasarladığı, 2023 yılının en iddialı koleksiyonları arasında yer alan Stardust, Soft Touch ve S3D başta olmak üzere inovatif ebatlı koleksiyonları sergilenecek. Zamansız güzelliği ile teknolojiyi buluşturan ürünleri; Loren, Tosca, Metronorm, Delmar, Osso, Reval, Milestone, Flam, Vista ise yeni mağazada boy gösterecek.

İnovatif koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına şık dokunuşlar katan NG Kütahya Seramik'in, hem mat hem de parlak görünümler sunan S3D koleksiyonunun başyapıtları; Ares, Damasen, Lord, Luserna, Darka, Traverten, Artos, Beton, Liberty, Nuvola, Atrium, Aston ve Moonstone serileri de showroom'da yerini alacak.

Güçlü bir çözüm ve iş ortaklığı
Uzun yıllardır devam eden iş ortaklıklarını Çanakkale'nin en büyük seramik mağazasını açarak taçlandıran NG Kütahya Seramik ve Numan Kaleli, bu yeni mağaza ile aynı zamanda çözüm merkezi olarak hizmet verecek. NG Kütahya Seramik'in yıllara meydan okuyan, seramik sektörüne yön veren koleksiyonları ve Numan Kaleli mağazasının müşteri odaklı yaklaşımı, Marmara bölgesindeki güçlü lojistik ve satış ağı ile birlikte mimari destek de sağlanacak. NG Kütahya Seramik ve Numan Kaleli, bu güçlü iş ortaklığını Çanakkale'nin yanı sıra Bursa, Eskişehir ve İstanbul mağazalarıyla da sürdürüyor.
(Nilay Günay)

Paylaş