Çanakkalelilere büyük hakaret!

Çanakkale’de bir süredir ÇOMÜ merkezli yayın yapan comuhaber.com adlı site, yandaşlığın dozunu fena kaçırdı. Prof. Dr. Hamit Palabıyık’ın bir yazısı üzerine “yaranmacılıkta son nokta” dedirtecek bir habere imza attı.

1271
Comuhaber.com isimli üniversite merkezli haber sitesi ilginç bir habere imza attı. Prof. Dr. Hamit Palabıyık’ın yazısını haber olarak duyurmak isteyen comuhaber, Palabayık’ın “Çanakkale’de pek çok dürüst ve namuslu insanın olduğunu biliyordum. Doğruları onlar da haykırırlar diye düşündüm. Ne yazık ki geçen süre içinde ciddi hayal kırıklıkları yaşadım” cümlesini, “Çanakkale’de pek çok namuslu ve dürüst insan olduğunu biliyordum, ama yanılmışım” olarak verdi.
 
Çanakkale’de namuslu ve dürüst insan yok’ dedi.
Palabıyık’ın ifadelerini anlamadan yaranmacılık yapma adına baltayı taşa vuran comuhaber
“Çanakkale’de pek çok namuslu ve dürüst insan olduğunu biliyordum, ama yanılmışım” şeklinde ifade ettiği cümle ile Çanakkale’de namuslu ve dürüst insan olmadığına hükmetmektedir. Yapmış olduğu bu gaf ile comuhaber, yandaşlık ve yaranmalıkta sınır tanımadığını da  böylece gösterdi.
 
Gizli bir itiraf
Çanakkale’de pek çok dürüst ve namuslu insan olduğu konusunda yanıldığını ifade eden comuhaber bugüne kadar yaranmalık yaptığı ağababalarının ruh halinden acaba çok mu etkilendi ki farkında olmadan içinde bulunduğu ruh halini açığa mı vurdu ? 
Bu soru Çanakkalelilerinde merak ettiği bir soru olarak, kendilerine yapılan bu hakaret için bu yandaş sitenin artık bardağı taşırdığı yorumları yapıldı.
 
Yandaş ve yaranmalıkların gerçek yüzünü öğrenmek
Tüm ülkede Gezi Parkı  nedeniyle yaşanan olaylar  sonrasında halk, aynı zamanda yandaş medyanın gerçek yüzünü  daha iyi anlama fırsatı bulmuş iken; aynı konumda yayın yapan comuhaber de halkın demokratik tepkisi için eşkıyalık değerlendirmesi yapan bir gerici zihniyeti kurtarma çabaları içersinde bulunurken çarşafa dolanmıştır. Okuduğunu anlayamayacak bir psikoloji içersinde Çanakkale halkına hakaret etmiştir. İşte yandaşlık budur.
Paylaş