Çanakkale`yi örnek alıyorlar

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sahil projesi için Çanakkale’de incelemelerde bulundu. Eşkinat önderliğindeki heyet, Süleymanpaşa Belediyesi’nin kardeş belediyesi Çanakkale’nin Kepez Belediyesi ile Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti.

1025
 
 
 
Süleymanpaşa ilçesini geliştirmek üzere incelemelerde bulunmak üzere Çanakkale’ye giden heyete Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Özel Kalem Müdürü Cihat Akçakaya ile Süleymanpaşa Belediyesi personelleri de katıldı. İlk olarak kardeş belediye Kepez Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Eşkinat ve ekibini Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan kapıda karşılarken makam odasında gerçekleşen görüşmede karşılıklı hediyeler sunuldu. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Kepez Belediyesi’nin kaynak kullanımı, denetimleri, sahil ve çevre düzenlemeleri ile iki belediye arasında yapılacak işbirlikleri masaya yatırıldı.
 
 
 

Süleymanpaşa heyeti Gökhan ile buluştu
Süleymanpaşa Belediyesi’nin kardeş belediyesi Kepez Belediyesi’nin ardından Süleymanpaşa Belediyesi heyeti, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

 
 
 
 
Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının Başkan Eşkinat Süleymanpaşa Belediyesi’nin yapılanmasını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile paylaşırken, Başkan Gökhan da konu hakkında deneyim ve tavsiyelerini paylaştı. Süleymanpaşa’ya eşsiz bir sahil şeridi yapmak istediklerini belirten Başkan Eşkinat, Çanakkale sahilinin oluşumu hakkında bilgi alıp yasal süreçleri ve planlarını inceledi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Süleymanpaşa Belediyesi’ne her zaman destek olacaklarının altını çizdi. Ziyaret karşılıklı hediyelerin sunulması ile sona ererken Başkan Eşkinat ve ekibi Çanakkale sahil şeridine inerek incelemelerde bulundu.
Paylaş