havadurum

Çanakkale Saadet Partisi Gazetemiz OLAY’ı ziyaret etti

Çanakkale Saadet Partisi, Gazetemiz Çanakkale OLAY’ı ziyarette bulundu. Yerel seçimlerde Saadet Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Şaban Sarı, yerel seçim kapsamında projelerinden bahsetti.

958

Çanakkale’de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Yerel seçim hazırlıkları kapsamında, Çanakkale Saadet Partisi Gazetemiz Çanakkale OLAY’ı ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Şener Yüzer, Saadet Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Şaban Sarı, Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Müzeyyen Yesügey, Saadet Partisi Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Işık, Saadet Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Fatma Funda Çiftçi, Gazetemize yaptıkları ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Özkurnaz ile bir araya geldi.

“Biz milli görüşün tek temsilcisiyiz”

Yerel seçimlerde yapacakları projelerden bahseden Saadet Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Şaban Sarı “Bu dönem iyi çalışacağız. Biz milli görüşün tek temsilcisiyiz. Biz hem yerel yönetimde, hem genel yönetimde aynı düşüncedeyiz. Farkımız ne? Önce ahlak ve maneviyat. Önce para, önce makam değil. Belediye Başkanının görev ve yetkileri gelirle ve kanunlarla sınırlı. Vatandaşa ben size su getireceğim, yol yaptıracağım demesinin anlamı yok çünkü görevi. Aramızdaki fark, yöntem bu” ifadelerini kullandı.

“Olmazsa olmazımız ahlak ve maneviyat”

Konuşmasına devam eden Sarı “Bizim dolasıyla ‘Şuraya park yapacağım, şuraya engelli park düşünüyorum, şurası eğlence parkı olacak’ demenin mantığı yok. Ama dediğimiz şu; bir defa belediyenin kaynakları tüyü bitmemiş yetimin hakkı gibi görünecek ve yerinde harcanacak. Artı, liyakat. Liyakat hepsinden önemli. Bizim olmazsa olmazımız önce ahlak ve maneviyat, israfı önlemek, gelirleri tüyü bitmemiş yetim gibi görüp yerli yerinde kullanmak. Bunları liyakat sahibi, ehliyetli kişilerin eline verip çözmek. Milli görüş belediyeciliğinin temeli bu. Bizim de Çanakkale’de kısmet olursa yapmak istediğimiz bu” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş