Çanakkale otelleri 2020'ye hazır...

2339

 2019’un sonuna gelinirken, yeni yıl için yapılacak organizasyonlar için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Çanakkale genelinde düzenlenecek organizasyonlarla birlikte, vatandaşların yeni yılı güzel bir şekilde karşılamaları sağlanacak. Özellikle Çanakkale genelinde hizmet veren oteller, düzenleyecekleri programlarla, konuklarına eşsiz bir yılbaşı akşamı sunmaya hazırlanıyor. Çanakkaleli ve şehir dışından gelecek olan misafirleri ağırlayan oteller, bu eşsiz yılbaşı akşamında herkesi programlarına davet ediyor. Çanak Otel, Tusan Otel, İda Kale Resort Otel ve Sunsan Otel’de düzenlenecek programlar, sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Sunsan Otel’de yılbaşı akşamı canlı müzik ile misafirler, gece boyu eğlenecek. Gece saatlerinde başlayacak fasıl ve alaturka, yerini ilerleyen saatlerde sürpriz oryantal showa bırakacak. Canlı müzik, yeni yılın ilk saatlerine kadar devam edecek. Sunsan Otel yetkilileri, yılbaşı için ‘Sürpriz Yılbaşı Çekilişi’ de düzenlemeyi planlıyorlar. Otel, çekiliş sonunda birinciye çift kişilik oda ve kahvaltı, ikinciye alakart kampanya menü, üçüncü, dördüncü ve beşinciye çift kişilik serpme kahvaltı hediye ediyor. Sunsan Otel’de yılbaşı için hazırlanan yemek menüsünde ise, 6 çeşit serpme meze, ara sıcak olarak paçanga böreği, Arnavut ciğeri ve salata sunulacak, tatlı olarak ise tahinli çıtır kabak verilecek. Yemekte alkolsüz meşrubat ise sınırsız olarak ikram edilecek. Yılbaşı programının fiyatı ise, kişi başı 200, kahvaltı dahil kişi başı konaklamalı 325 lira olarak duyuruldu. 

 
Çanakkaleliler, 2020’ye İda Kale Resort Otel’de giriyor 
İda Kale Resort Otel, yeni yılı karşılarken konuklarına gece boyu canlı müzik dinletisi sunacak. Canlı müzikte Erdinç Kurnaz ve ekibi ile Çanakkale Balkan Bandosu, misafirlere unutulmaz bir yılbaşı sunmayı hedefliyor. Gece boyu devam edecek organizasyon kapsamında büyük ödüllü tombala çekilişi de olacak. Tombala çekilişinin sonucunda kazanan talihliye, sezon sonuna iki gün konaklama hediye edilecek. İda Kale Resort Otel yetkilileri, limitli alkol menü fiyatını 235 lira olarak belirledi. Alkolsüz menü fiyatı ise, 190 lira olarak belirlendi. Yemek; başlangıç zengin ordövr tabağı ile yapılacak, ara sıcak gravyerli, sebzeli çıtır börek ve salata olarak listeye eklendi. Ana yemek, kuru meyveli ve kestaneli iç pilavlı hindi tandır olacak. Yemeğin sonunda gelecek olan tatlı ise, vanilya çiçeği dondurması eşliğinde fırında balkabağı ve karışık meyve olarak duyuruldu. İda Kale Resort Otel, yılbaşı çocuk menüsünü ise köfte ve tavuk menü, sosis, meyve suyu olarak belirledi. Çocuk menüsünün fiyatı ise, 50 lira olarak duyuruldu. Otel tarafından çocuklara özel, palyaço gösterisi yapılacağı belirtildi. 
 
Tusan ve Çanak Otel’de unutulmaz bir yılbaşı heyecanı, sizleri bekliyor…
Tusan Otel tarafından ‘Unutulmayacak Bir Yılbaşı Galası’ sloganıyla yapılan açıklamada, gece boyu yapılacak organizasyonda Atlantis Acoustics Band ve DJ Atakan Girişken sahne alacak. Otel tarafından limitli içecek fiyatı 250, konaklamalı 350, soft içecek 230 lira olarak belirlendi. Saat 22:00’da başlayacak program için limitli içecek 100, konaklamalı ise 250 lira olarak açıklandı. Çocuklara özel yapılacak yılbaşı akşamı için çocuk menüsü ve animasyon ekibi 50 lira olarak belirlendi. Gece yarısı büfesi ise ücretsiz olarak, çorba ve sucuk BBQ şeklinde belirlendi. British Pub Party menüsü; atıştırmalıklar nacho, tavuk kanat, patates kızartması, kanepe, çerez, meyve şeklinde açıklandı. Çocuk menüsü, köfte, patates, makarna, pasta, meyve suyu olarak, 50 liralık fiyatı ile duyuruldu. Çocuklar için özel oyun alanında animatörler ile gece boyunca etkinlikler ve sürprizler olacağı belirtildi. Çanak Otel’de, yılbaşı galası için güçlü ses ve yorumlarıyla Burçin ve Gökhan ikilisi sahne alacak. Yılbaşı galası için kişi başı fiyatı 250 lira olarak açıklandı. Çanak Otel, yılbaşı menüsünde hazırlayacağı zengin tatlarla misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı akşamı sunmayı amaçlıyor.
(Baykal Sağlam)
Paylaş