havadurum

Çanakkale Gençler A Voleybol Maçlarında 700 Sporcu Rekabet Etti

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençler A voleybol turnuvasında 700 sporcu ile 55 maçı başarıyla tamamladı.

1898

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençler A voleybol maçlarına ev sahipliği yaparak genç sporcuları aynı sahada buluşturdu. Turnuvaya, Genç A Kızlarda 22 ve Genç A Erkeklerde 11 okul takımı olmak üzere toplam 33 takım katıldı. Bu büyük organizasyon, toplamda 700 sporcu tarafından renklendirildi.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuva, 400 sporcu ile gerçekleşen yoğun müsabakalara sahne oldu. Toplamda 55 maçın oynandığı turnuva, sporcular arasında kıyasıya rekabetlere ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Gençler A voleybol maçları, sporun paydaşlarını bir araya getirerek sporun ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Müsabaka sıralaması;

Genç A Kız; 1’inci Çanakkale Özel Fen Lisesi, 2’inci Bayramiç Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi, 3’üncü Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi

Genç A Erkek; 1’inci Çanakkale Anadolu Lisesi, 2’inci Çanakkale Fen Lisesi, 3’üncü Vahit Tuna Anadolu Lisesi

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda ilimizi 4-7 Aralık 2023 tarihlerinde Balıkesir’de temsil edecek takımlarımıza da başarılar dileriz” denildi.

(Erhan Taylan)

Paylaş