Çanakkale’de Bugün Hava Durumu

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün güneşli ama serin bir gün yaşanacak. Sıcaklık 22 derece civarında seyredecek. Yağış beklenmiyor.

4713

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün güneşli ama serin bir gün yaşanacak. Sıcaklık 22 derece civarında seyredecek. Yağış beklenmiyor. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detaylar…

Güneşli Ama Serin Bir Gün

Çanakkale’de bugün hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün web sitesinin verdiği bilgilere göre, güneşli ama serin bir gün olacak. Gün boyunca parçalı az bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. Sıcaklık 22 derece civarında seyredecek. En yüksek sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık ise 13 derece olarak ölçülecek. Nem oranı ise %64 civarında olacak. Rüzgar ise kuzeydoğu yönünden 7.53 km/sa hızında esecek.

Yağış Beklenmiyor

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili bir diğer önemli nokta ise yağış. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün yağış beklenmiyor. Yağış olasılığı %0 olarak gösteriliyor. Ancak yarın ve salı günü hafif yağmur görülebilir.

Gün Doğumu ve Gün Batımı Saatleri

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili son olarak gün doğumu ve gün batımı saatlerini de paylaşalım. Çanakkale’de bugün güneş, saat 07:33’te doğacak ve saat 18:23’te batacak. Gündüz süresi ise 10 saat 50 dakika olacak.

Çanakkale İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili bilgileri paylaştık. Peki ya önümüzdeki günlerde Çanakkale’de hava nasıl olacak? İşte Çanakkale için 5 günlük hava durumu tahmini:

Yarın: Parçalı bulutlu, en yüksek 25 derece, en düşük 12 derece.
Salı: Yağmurlu ve açık hava, en yüksek 22 derece, en düşük 15 derece.
Çarşamba: Yağmurlu ve açık hava, en yüksek 17 derece, en düşük 12 derece.
Perşembe: Güneşli, en yüksek 23 derece, en düşük 12 derece.
Cuma: Parçalı bulutlu, en yüksek 26 derece, en düşük 15 derece.

(Haber Merkezi)

Paylaş