havadurum

Çanakkale’de Bu Hafta Kar Yağışı Bekleniyor mu? Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı

Çanakkale’de bu hafta hava nasıl olacak? Çanakkale’de kar yağışı var mı? Çanakkale’de yağmur ne zaman yağacak? Çanakkale’de fırtına uyarısı var mı? İşte, Çanakkale’de bu hafta hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son açıklamaları.

2837

Çanakkale’de bu hafta hava durumu merak ediliyor. Çanakkale’de kar yağışı bekleniyor mu? Çanakkale’de yağmur ne zaman yağacak? Çanakkale’de fırtına uyarısı var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu hafta hava durumu ile ilgili son dakika uyarılarını yayınladı. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta hava sıcaklıklarının düşeceğini, yağışların artacağını ve kuvvetli rüzgarların etkili olacağını bildirdi. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta kar yağışı beklentisi olmadığını, ancak yüksek rakımlı yerlerde hafif zirai don olayı yaşanabileceğini duyurdu. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta yağmurun cumartesi günü başlayacağını ve pazar günü kuvvetli olacağını, pazartesi günü ise aralıklarla devam edeceğini açıkladı. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji, Çanakkale’de pazar günü 12-18 saatleri arasında lodos fırtınasının etkili olacağını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceğini belirtti.

Çanakkale’de 22-28 Kasım Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 22-28 Kasım arasında hava durumu şöyle olacak:

  • 22 Kasım Çarşamba: Parçalı bulutlu, sıcaklık 18°C.
  • 23 Kasım Perşembe: Parçalı bulutlu, sıcaklık 19°C.
  • 24 Kasım Cuma: Parçalı bulutlu, sıcaklık 20°C.
  • 25 Kasım Cumartesi: Parçalı bulutlu, sıcaklık 20°C.
  • 26 Kasım Pazar: Parçalı bulutlu, sıcaklık 19°C.
  • 27 Kasım Pazartesi: Parçalı bulutlu, sıcaklık 18°C.
  • 28 Kasım Salı: Parçalı bulutlu, sıcaklık 17°C.

Çanakkale’de 22-28 Kasım arasında kar yağışı beklenmiyor. Yağmur ise sadece 28 Kasım Salı günü hafif şekilde görülebilir. Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden eserek, zaman zaman kuvvetli olacak. Nem oranı ise %60 ile %80 arasında değişecek.

Çanakkale’de bu hafta hava durumu, genel olarak ılıman ve kurak olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Çanakkale’de bu hafta hava durumu ile ilgili haberimizi burada sonlandırıyoruz. Çanakkale’de ve tüm Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

Çanakkale’de Bu Hafta Kar Yağışı Bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu hafta kar yağışı beklentisi olmadığını, ancak yüksek rakımlı yerlerde hafif zirai don olayı yaşanabileceğini duyurdu2. Meteoroloji, Çanakkale’de bu gece etkili olması beklenen soğuk hava nedeniyle; gece (19-20 Kasım) Çanakkale’nin doğu ilçelerinde (Ezine, Bayramiç, Çan ve Yenice) gece sıcaklıklarının 0°C derecenin altına inerek hafif zirai don olayı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çanakkale’de Bu Hafta Yağmur Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu hafta yağmurun cumartesi günü başlayacağını ve pazar günü kuvvetli olacağını, pazartesi günü ise aralıklarla devam edeceğini açıkladı1. Meteoroloji, yağışların Çanakkale çevreleri, Balıkesir’in batı ilçeleri ve İzmir’in kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağını tahmin etti. Meteoroloji, yağışların neden olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Çanakkale’de Bu Hafta Fırtına Uyarısı Var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu hafta fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji, Çanakkale’de pazar günü 12-18 saatleri arasında lodos fırtınasının etkili olacağını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceğini belirtti3. Meteoroloji, fırtınanın deniz ulaşımını da olumsuz etkileyeceğini, denizcilerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

Çanakkale’de bu hafta hava durumu merak ediliyor. Çanakkale’de kar yağışı bekleniyor mu? Çanakkale’de yağmur ne zaman yağacak? Çanakkale’de fırtına uyarısı var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu hafta hava durumu ile ilgili son dakika uyarılarını yayınladı. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta hava sıcaklıklarının düşeceğini, yağışların artacağını ve kuvvetli rüzgarların etkili olacağını bildirdi. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta kar yağışı beklentisi olmadığını, ancak yüksek rakımlı yerlerde hafif zirai don olayı yaşanabileceğini duyurdu. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta yağmurun cumartesi günü başlayacağını ve pazar günü kuvvetli olacağını, pazartesi günü ise aralıklarla devam edeceğini açıkladı. Meteoroloji, Çanakkale’de bu hafta fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji, Çanakkale’de pazar günü 12-18 saatleri arasında lodos fırtınasının etkili olacağını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceğini belirtti. (Saim Tunçman)

Paylaş