havadurum

Çanakkale CHP örgütü delegeleriyle Kılıçdaroğlu’nu destekliyor...

26 Şubat tarihinde Ankara’da toplanacak olan tüzük kurultayına Çanakkale CHP örgütü de 9 kurultay delegesiyle katılacak.

672
Muhaliflerin 26 Şubat’ta düzenlenecek olan kurultaya katılmayarak çoğunluğun sağlanmamasını istediği ve 27 Şubat tarihinde de muhalifler kurultayı yapmak  istedikleri kulislerde tartışılırken, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz yaptığı açıklamayla Çanakkale’den 9 kişilik kurultay ekibiyle Ankara’ya gideceklerini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini belirtti.
 
Karagöz açıklamasında gerekli olan toplantıları belediye başkanları ve diğer örgüt temsilcileri ile yaptıklarını söyledi ve “Çanakkale’den 10 kurultay delegesi katılacaktı fakat Serdar Soydan Milletvekili olduğu için kontenjan 9 a düştü. Şimdi 7 si örgütün diğer organlarından olmak üzere 2 Milletvekili ile birlikte 9 kişi Çanakkale’yi temsil edeceğiz.İl danışma toplantısı düzenlemeyi düşünmüyoruz, çünkü gerekli toplantıları örgütün organları ve belediye başkanları ile yaptık. 26 Şubatta düzenlenen Tüzük Kurultayı’na katılacağız ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz” dedi.
Paylaş