"Çanakkale büyük bir potansiyele sahip"

934
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin başkanlığındaki Ticaret Borsası heyetini ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay, Ak Parti Kalkım Belde Başkanı Murat Alçın ile Belediye Meclisi ve teşkilat üyelerini ağırladı. 
 
"Atacağımız doğru adımlar, şehrimize büyük katma değer sunacak"
Turan, Çanakkale Ticaret Borsası heyetini Gazi Meclis`te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Özellikle tarım ve hayvancılık sektöründe Çanakkale`yi daha ileriye götürme potansiyelimiz var. Çanakkalemizin ticari bileşimleriyle hep beraber çalışarak şehrimizi sanayinin yanında, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de kısa sürede daha önemli yerlerde göreceğiz. Bölgemizde sanayinin geliştiğini görmek, üretimin arttığını görmek, esnafımızın büyüdüğünü görmek, bizim için çok büyük bir mutluluk. Şehrimizde artık 1915 Çanakkale Köprüsü`nden önce bir tarih vardı, sonrasında başka bir tarih var. Memleketimizin, tüm ilçelerimizin alt yapısıyla, sanayisiyle, kamu binalarıyla yeni sürece hazırlanması oldukça önemli. Bu anlamda attığımız, atacağımız doğru adımlar, şehrimize büyük katma değer sunacaktır" sözlerine yer verdi.
 
"Yatırımlarımız hız kesmeyecek"
"Yoğun bütçe mesaisi sonrası Teşkilatımızı Gazi Meclis`te ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" diyen Turan, "Yenice`miz, Kalkım`ımız, doğasıyla, tarihiyle, çileğiyle, kapya biberiyle öne çıkan, çok özel merkezler. Şehrimizin, tüm ilçelerimizin ve beldelerimizin topyekûn kalkınması için gayret ediyoruz. Önümüzdeki yıl da dur durak bilmeden yatırımlarımız hız kesmeyecek" şeklinde konuştu.
(Atilla Akın)
Paylaş