Çanakkale böyle tanıtım görmedi..

Ünlü yazar Ahmet Ümit, yarın Çanakkale`de okurları ile buluşuyor. İmza ve söyleşi etkinliğinde okurları ile bir araya gelecek olan Ümit`in duyurusu Başkomser Dambıl Beyaz kedi ve Başkomser Lilith köpek ile yapıldı.

1115
 
Ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit, Pazar günü (yarın) Çanakkale`de okurları ile bir arada olacak. Sokağın Zulası (1989), Çıplak Ayaklıydı Gece (1992), Bir Ses Böler Geceyi (1994), Sis ve Gece (1996), Tapınak Fahişeleri Başkomser Nevzat 2 (1997), Patasana (2000), Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2002), Kukla (2002), Beyoğlu Rapsodisi (2003), Aşk Köpekliktir (2004), Başkomser Nevzat, Çiçekçinin Ölümü (2005) ile Kavim (2006) gibi daha pekçok kitabın yazarı olan ve Türkiye`nin en önemli yazarlarından biri olarak bilinen Ahmet Ümit, yarın Çanakkale Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri`nde saat 15`te okurları ile buluşacak. Ünlü yazarın çok sayıda okurunun ilgisi göstereceği tahmin edilen söyleşi ve imza etkinliği Çanakkale`nin önde gelen kitapçısı Ayışığı Kitaplığı tarafından organize ediliyor.
 
 
İlginç tanıtım
Ünlü yazar Ahmet Ümit`in Çanakkale`ye gelişi ise oldukça ilginç bir etkinlik ile duyuruldu. Başkomser Dambıl Beyaz isimli kedi ve Başkomser Lilith isimli köpek ile yapılan duyuru Çanakkalelilerin de ilgisini çekti. Öyle ki Başkomser Lilith isimli köpek neredeyse tüm kenti sırtında duyuru ilanları ile gezerek Çanakkalelileri etkinliğe davet etti. “Başkomser Lilith, Çanakkale Kordonda Başkomser Nevzat`a destek turlarında” ve “Başkomser Dambıl Beyaz`dan, Başkomser Nevzat`a destek pozları” isimli fotoğrafları sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Yazar Ahmet Ümit tarafından yaratılan hayali karakter Başkomser Nevzat, Ümit`in birçok romanında önemli karakterlerden biri olarak okuyucunun karşısına çıkarken, Çanakkale`deki bu duyuru kentlilerin büyük beğenisini topladı.
Paylaş