havadurum

Çanakkale’den Tandoğan’a destek

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz, Genel Merkezin “Eğitimde 4+4+4” düzenlemesini protesto etmek amacıyla parti grup toplantısını Ankara Tandoğan Meydanı’na taşımasına destek verdiklerini ifade ederek; “Türkiye’nin bütün örgütleri genel merkezle söylem ve eylem birliği içerisinde onun direktifleri doğrultusunda eylem süreci geliştiriyoruz” dedi.

406
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “4+4+4” yasa teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda görüşülme ihtimaline tepki olarak salı günkü Meclis grup toplantısını Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapma kararına destek veren CHP İl Yönetimi, “Yapacağımız çalışmalarla değişikliği Çanakkale halkına anlatacağız” dedi.
 
Çanakkale de özel bir organizasyon düşünmediklerini bildiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz, “Tandoğan’a destek vereceğiz. 4+4+4 yasası ile ilgili partimizin tavrı belli, bizim de Çanakkale örgütü olarak yaptığımız açıklama belli. Halka inip bunu alanlarda anlatacağız. Türkiye’nin geleceğinin en önemli konularından biri milli eğitimdir. Bunu hiçbir şekilde kabul edemeyiz. Çanakkale ile ilgili gösterilmesi gerektiği zaman 81 ilde birden partimizin genel anlamdaki organizasyonu çerçevesinde tepkimizi dile getireceğiz. Türkiye’nin bütün örgütleri genel merkezle söylem ve eylem birliği içerisinde onun direktifleri doğrultusunda eylem süreci geliştiriyoruz” dedi. 
Paylaş