Çan Kaymakamı Nebioğlu, Kocayayla Köyü ve okulunu ziyaret etti

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Kocayayla Köyü’nü ve köy okulunu ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi ve okulun ihtiyaçları hakkında incelemelerde bulundu.

283

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Kocayayla Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köy Konağı'nda Köy Muhtarı Salih Çetkin ve köy sakinleriyle sohbet eden Kaymakam Nebioğlu, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Nebioğlu, Kocayayla İlk ve Ortaokulu’na geçerek okul çevresinde incelemelerde bulundu. Okul Müdürü İdris Söyler’den okulun genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam, okulun ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenerek dersleri hakkında sohbet eden Nebioğlu, öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaret sırasında İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Köy Muhtarı Salih Çetkin ve Okul Müdürü İdris Söyler de hazır bulundu. Kaymakam Nebioğlu, köy okullarındaki eksikleri yerinde görerek çözüm üretme amacıyla bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade etti.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş