Çan KAHOT'un başarısı sınırları aştı Balya'da muhteşem gösteri

Çan Kazdağı Halk Oyunları Topluluğu Spor Kulübü (Çan KAHOT), Balıkesir’in Balya ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü etkinliklerinde muhteşem bir gösteri sergileyerek büyük takdir topladı.

480

Çan’ın başarılı Halk Oyunları Topluluklarından Çan Kazdağı Halk Oyunları Topluluğu Spor Kulübü (Çan KAHOT), ününü ilçe sınırlarının ötesine taşımaya devam ediyor. Kısa adıyla Çan KAHOT olarak bilinen topluluk, Balıkesir’in Balya ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Balya’daki kutlama programında muhteşem bir gösteri sunan Çan KAHOT, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve diğer yetkililer tarafından topluluk ağırlandı.

Çan KAHOT yetkilileri, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’ya davetleri için teşekkür ederek, etkinlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bu ziyaret, Çan KAHOT’un sadece ilçe değil, bölgesel ölçekte de adını duyurmaya devam ettiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş