havadurum

Çan Devlet Hastanesi'nden gazilere ev ziyareti

Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bağımsızlık ve istiklal mücadelesinin yaşayan sembolleri olan gazilerimize Çan Devlet Hastanesi’nden ev ziyareti.

1803

Çan Devlet Hastanesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Şanlı tarihi boyunca, tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış, bu fedakârlığın karşılığında girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Hastanemiz Sağlıklı Yaş Alma Merkezimiz (YAŞAM) ve Evde Sağlık Hizmetleri Ekiplerimizce, İlçemizde ikamet eden Kıbrıs Gazilerimiz evlerinde ziyaret edildi ve gazilik mertebesi ile şereflenmiş kahraman gazilerimize hizmetlerinden ötürü teşekkür edilerek sağlık durumları değerlendirildi. Çan Devlet Hastanesi olarak; milletimizin bugünlere kavuşmasında büyük emekleri olan, şanlı tarihimize adlarını altın harflerle yazdırmış, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimizin her zaman her yerde yanındayız” ifade edildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş