havadurum

Çan’da “Hayat Boyu Öğrenme” etkinliği

Çan Halk Eğitimi Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen ve kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarının paylaşıldığı yılsonu sergisinin açılışı yapıldı.

718

Çan’da her yıl düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası, toplumun eğitim ve kültürel gelişimine katkı sağlayan etkinliklerle dolu geçiyor. Çan Halk Eğitimi Merkezi, kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarının sergilendiği etkinlik konser etkinliğiyle bu haftaya renk kattı. Çan Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği yılsonu sergisinin açılışı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Sergiye, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu ve eşi Dr. Türkan Dönmez Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Belediye Meclis Üyesi Sevil Sezen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhan Ayvaz ve diğer daire amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş ve kursiyer katıldı. Katılımcılar, kursiyerlerin emek vererek hazırladığı el işleri, resimler, el sanatlarının sergilendiği stantlar büyük ilgi odağı oldu.

Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlemiş olduğu sergide, kursiyerlerin farklı beceri ve ilgi alanlarında ortaya koydukları eserler sergiye renk katarak, katılımcıların ilgi odağı oldu. Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılarının devamını diledi. Sergi açılışının ardından, Troya Gençlik ve Kültür Merkezi'nde bir konser etkinliği düzenlendi. Yerel sanatçıların seslendirdiği müziklerle dolu olan bu etkinlik, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş