havadurum

Çan CHP’de Öz dönemi

Çan CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na Şebnem Öz seçildi...

615
 
CHP Çan İlçe Merkezinde Kadın Kolları Başkanı seçimi yapıldı. Seçim başlamadan önce Şehit Binbaşı Ercan Kurt için saygı duruşunda bulunurken, İstiklal Marşı da okundu. Kongrede CHP Çan ilçe Başkanı İmalettin Meriç ve CHP Kadın Kolları Başkanı Reyhan Akgün açılış konuşmalarında Diyarbakır/Lice’de şehit olan Binbaşı Ercan Kurt’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı diledi.
 
Sonra söze Akgün devam ederek, Kadın kolları başkanlığına seçildiği ilk günden bugüne hep yanında olan Cumhuriyet Halk Partililerine sevgi, saygı ve uyum içinde çalıştıkları için teşekkürlerini iletti.
 
Seçime tek aday olarak giren Şebnem Öz, CHP Çan Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. CHP Kadın Kolları İl delegeleri ise şu şekilde: Şebnem Öz, Sabiha Salkım, Kadriye Yavaş, Emine Şahin, Ayten Canol, Hamide şahin, Mualla Köse, Neziha Öztürk, Nermin Arslan, Nüket Yalçın, Hilal Meriç, Dilek Doğan, Esin Çetin, Reyhan Akgün, Şennur Özkul, Vildan Gürel, Nursel Ünal, Nurşen Akar, Fatma Demir, Zübeyde Akay, Oya Kurt, Necmiye Öz, Neşe Erbil ve Hanife Çelik. Sabiha Salkım, Kadriye Yavaş, Emine Şahin, Ayten Canol, Hamide şahin ve Mualla Köse ise Şebnem Öz’ ün yanında görev aldı.
 
CHP Çan Kadın Kollarında 10 yıla yakın başkanlık yapan Reyhan Akgün’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şebnem Öz, CHP Çan kadın kollarının başarıdan başarıya koştuğunu belirterek; “En son 2011 genel seçimlerinde sokak sokak kapı kapı gezerek Çan’ da oylarımızı arttırdık. Bundan sonrada sayın Reyhan AKGÜN’ den aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek istiyoruz. Önümüzdeki ilk hedefimiz Çan CHP çatısı altında kadınlarımızı birleştirmek ve ilk yerel seçimlerde Çan Belediyesi’ ne yeniden CHP bayrağını dikmek olacaktır. Çan CHP İlçe Örgütümüzle ve sizlerle birlikte uyumlu, kaynaşma içerisinde bu yolda daha ileriye gitmek istiyoruz” dedi.
 
Paylaş