havadurum

Çağatay’a “Hoş geldin” ziyaretleri

Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle ilçeye atanan ve göreve başlayan Kaymakam Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

817
Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Osmaniye’ye bağlı Bahçe İlçesi Kaymakamlığı’ndan Gelibolu’ya atanan ve göreve başlayan Kaymakam Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret ederek “İlçemize hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Çağatay’a ilçe ile ilgili kısa bir brifing sunan Başkan Özacar, Gelibolu’nun gelişen ve değişen bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek “Sizlerin öncülüğünde, birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelibolu’nun yeni kaymakamı Oktay Çağatay da, kurumlar arasındaki uyum ve işbirliğinin ilçeye en iyi hizmeti getirmek için oldukça önemli olduğunu vurguladı.
 
 
Gelibolu Vakfı da ziyaret etti
Gelibolu Vakfı da Kaymakam Çağatay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Çağatay’a başarılar dileyen Gelibolu Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri, çalışmaları hakkında Oktay Çağatay’ı bilgilendirdiler. Gelibolu Vakfı’nın çalışmalarını ilgiyle izlediğini belirten Çağatay, Gelibolu Vakfı Mütevelli Heyetinde yer almaktan mutluluk duyacağını bildirdi. İlçe hakkında görüş alış verişinde bulunan Heyet ve Kaymakam Çağatay en kısa zamanda bir araya gelerek daha uzun değerlendirmeler yapmak üzere sözleştiler.
Paylaş