havadurum

Burcu Biricik Hamile Mi? Ünlü Oyuncudan Hamilelik Açıklaması

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, 3,5 aylık hamile olduğunu duyurdu. Biricik ve eşi Emre Yetkin, ilk bebeklerini bekliyor. Bebeğin cinsiyeti de belli oldu.

2029

Ekranların sevilen yüzü Burcu Biricik, hayranlarını sevindiren bir haber verdi. 2014 yılında reklamcı Emre Yetkin ile evlenen Biricik, ilk kez anne olmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, hamileliğini bir röportajda açıkladı. Biricik, bebeğinin 3,5 aylık olduğunu ve kız bebek beklediklerini söyledi.

Burcu Biricik Hamile Mi?

Burcu Biricik, son olarak Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandırmıştı. Dizinin final yapmasının ardından bir süre ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Biricik, yeni projelerle ilgili sorulara, “Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım” diyerek cevap vermişti.

Biricik, Habertürk’ten Çetin Kan’a verdiği özel röportajda ise hamile olduğunu açıkladı. Biricik, “Evet, hamileyim. 3,5 aylık hamileyim. Çok mutluyum. İlk bebeğim olacak. Kızım olacak. İsmi henüz belli değil. Çok heyecanlıyım” dedi.

Burcu Biricik’in Eşi Kimdir?

Burcu Biricik, 2014 yılında Emre Yetkin ile dünya evine girdi. Yetkin, reklam sektöründe çalışan bir isimdir. Çift, evliliklerinin 10. yılında böyle bir sürprizle karşılaştı. Biricik ve Yetkin, sosyal medyada da sık sık birlikte oldukları fotoğrafları paylaşıyorlar.

Burcu Biricik Kimdir?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antalya’da okudu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2006 yılında Kızlar Yurdu dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Sonrasında Hayat Bilgisi, Küçük Kadınlar, Şampiyon, Kuzey Güney, Fatih Harbiye, Kaçak Gelinler, Hayat Şarkısı, Şahsiyet, Kuzgun, Doğduğun Ev Kaderindir ve Camdaki Kız gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Kelebeğin Rüyası, Delibal, Kardeşim Benim 2, Börü ve Hürkuş: Göklerdeki Kahraman gibi sinema filmlerinde de oynadı. Biricik, birçok ödülün de sahibi oldu. 2014 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu, 2018 yılında Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu, 2019 yılında Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde En İyi Drama Kadın Oyuncu ödüllerini aldı.

Burcu Biricik, hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu. Biricik, 3,5 aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediğini söyledi. Biricik ve eşi Emre Yetkin, ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayıyorlar. Biricik, yeni projeler için de hazırlık yapıyor. Biz de Burcu Biricik ve Emre Yetkin çiftine mutluluklar diliyoruz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş