havadurum

Bülent Öz aday değil

Atatürkçü Düşünce Derneği Çan Şubesi 5. Olağan kongresini yapıyor. 30 Mart Cuma günü saat 20.00 da Özler A.Ş. Sosyal tesislerinde yapılacak kongreye dernek üyelerine çağrı yapıldı.

461
Konge ile ilgili bilgiler veren Çan ADD Şube Başkanı Bülent Öz; “Şubemizin 5. olağan kongresi belirtilen yer, tarih ve saatte Çanakkale Cad. No: 20 Çan adresindeki Özler A.Ş. Sosyal tesislerinde yapılacaktır. Tüm üyelerimizi kongremize bekliyoruz” dedi. 2007 ve 2011 genel seçimlerinde CHP Çanakkale Milletvekili adayı olan Öz, ADD Çan Şubesi’nin 5. olağan kongresinde aday olmayacağını açıkladı.
 
Öz; “2002 yılından bu yana ÇAN ADD Şube başkanlığını yürütmekteyim. Bu dönem ÇAN ADD Şube Başkanlığını bırakıyorum.  4 dönem boyunca yönetim kurullarında birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte Çan ADD`de görevimizi layıkıyla yaptığımızı ve şubemizi etkin bir konuma getirdiğimizi düşünüyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalara, faaliyetlerimize tüm arkadaşlarca maddi ve manevi bu derneğe büyük katkıda bulunduk. Türkiye`de kamu yararına çalışan bir dernek olan ADD, tüm sorumluluklarını yerine getirmeye çalışmış, varlığını ve gücünü hissettirmiştir. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlar da Çan ADD`yi daha da yukarılara taşıyacaktır. Bu konuda hiçbir endişem yoktur. Çan ADD yapacağı sosyal etkinliklerle `Atatürkçü Düşünceyi` halkımıza anlatmaya devam edecektir” diye konuştu.
Paylaş