havadurum

Bugün kimin maçı var? Süper Lig'de hangi maçlar var?

Süper Lig’de 15. hafta heyecanı bugün oynanacak dört maçla devam ediyor. Başakşehir ile Hatayspor, Gaziantep FK, Trabzonspor’u konuk ederken, Kayserispor ile Pendikspor karşılaşacak. İşte Süper Lig’de bugünün maç programı, saatleri ve yayın bilgileri.

18442

Süper Lig’de 15. hafta heyecanı bugün oynanacak dört maçla devam ediyor. Başakşehir ile Hatayspor, Gaziantep FK, Trabzonspor’u konuk ederken, Kayserispor ile Pendikspor karşılaşacak. İşte Süper Lig’de bugünün maç programı, saatleri ve yayın bilgileri.

Süper Lig’de 15. hafta maçları bugün oynanacak dört karşılaşma ile devam edecek. Günün diğer maçlarında ise, Gaziantep FK, Trabzonspor’u ağırlarken, Başakşehir ile Hatayspor ve Kayserispor ile Pendikspor mücadele edecek. Süper Lig’de bugünün maç programı, saatleri ve yayın bilgileri şöyle:

Süper Lig’de Bugün Hangi Maçlar Var?

Başakşehir - Hatayspor

Süper Lig’de 15. haftanın son maçında Başakşehir, Hatayspor’u ağırlıyor. Bu maç, hem ligde kalma hem de üst sıralara yükselme mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Başakşehir, 14 maçta 16 puanla 17. sırada bulunuyor. Hatayspor ise 14 maçta 19 puanla 10. sırada yer alıyor. Başakşehir - Hatayspor maçı bugün saat 16.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçı beIN Sports 2 canlı olarak yayınlayacak.

Gaziantep FK - Trabzonspor

Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen iki takım, Gaziantep FK ile Trabzonspor, bugün saat 19.00’da Kalyon Stadyumu’nda karşılaşacak. Gaziantep FK, 14 maçta 23 puanla beşinci sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 14 maçta 22 puanla altıncı sırada yer alıyor. İki takım arasındaki son 10 maçta Gaziantep FK 2, Trabzonspor 6 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Bu maçı beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak.

Kayserispor - Pendikspor

Süper Lig’de son sıradaki iki takım, Kayserispor ile Pendikspor, bugün saat 16.00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşılaşacak. Kayserispor, 14 maçta 9 puanla 20. sırada bulunuyor. Pendikspor ise 14 maçta 10 puanla 19. sırada yer alıyor. İki takım arasındaki son 10 maçta Kayserispor 6, Pendikspor 2 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Bu maçı beIN Sports 2 canlı olarak yayınlayacak.

Süper Lig’de 15. hafta maçları bugün oynanacak dört karşılaşma ile devam ediyor. Gaziantep FK, Trabzonspor’u konuk ederken, Başakşehir ile Hatayspor ve Kayserispor ile Pendikspor karşılaşacak. Süper Lig’de bugünün maç programı, saatleri ve yayın bilgileri haberimizde yer aldı. Süper Lig’de heyecan dolu maçları kaçırmayın (Haber Merkezi)

Paylaş