havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 20 Aralık Salı Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de 17. hafta maçları bugün başlıyor. Kayserispor-Fenerbahçe, Galatasaray-Karagümrük ve Antalyaspor-Kasımpaşa karşılaşmaları günün heyecanını yaşatacak. Peki, bu maçlar hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar…

1647

Trendyol Süper Lig’de 17. hafta maçları bugün oynanacak. Lider Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında zorlu bir sınava çıkacak. Galatasaray ise Karagümrük’ü konuk edecek. Antalyaspor ve Kasımpaşa arasındaki mücadele ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi verecek. Bu maçlar öncesinde puan durumu, sonuçlar, fikstür ve canlı skor takibi için beIN SPORTS sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kayserispor-Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor, evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Mondihome Kayserispor Stadı’nda oynanacak maç saat 17.00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Kayserispor-Fenerbahçe maçı beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Kayserispor, Süper Lig’de son 5 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar, 29 puanla 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Sarı-lacivertliler, 38 puanla liderliğini sürdürüyor.

İki takım arasında Süper Lig’de oynanan son 10 maçta Fenerbahçe 6, Kayserispor 2 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Fenerbahçe 18, Kayserispor 11 gol attı.

Galatasaray-Karagümrük

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, evinde Karagümrük’ü konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak. Galatasaray-Karagümrük maçı beIN SPORTS HD 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Süper Lig’de son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, 34 puanla 2. sırada yer alıyor. Karagümrük ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Kırmızı-siyahlılar, 25 puanla 7. sırada bulunuyor.

İki takım arasında Süper Lig’de oynanan son 10 maçta Galatasaray 6, Karagümrük 2 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Galatasaray 19, Karagümrük 10 gol attı.

Antalyaspor-Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Antalyaspor, evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Bitexen Antalya Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Antalyaspor-Kasımpaşa maçı beIN SPORTS HD 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Antalyaspor, Süper Lig’de son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlılar, 14 puanla 18. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ise son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Lacivert-beyazlılar, 19 puanla 14. sırada bulunuyor.

İki takım arasında Süper Lig’de oynanan son 10 maçta Antalyaspor 4, Kasımpaşa 3 galibiyet aldı. 3 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Antalyaspor 15, Kasımpaşa 14 gol attı. (Haber Merkezi)

Paylaş