Bu kış, Lydia`da bir başka geçecek

Çanakkale`de 2012 yılı ile birlikte hizmete giren Lydia Restaurant, kış sezonu bu hafta açıyor. Haftanın 5 günü canlı müzik ile sezona giriş yapmaya hazırlanan Lydia Restaurant, Füsun ve Onur`un sahne performansları ile misafirlerini ağırlayacak.

2432
 
Çanakkale`de 2012 yılında hizmete açılan ve açıldığı dönemde kentin en önemli restaurantlarından biri olacağının sinyalini veren, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü faaliyetleri ile bunu başaran Lydia Restaurant, bu kış sezonunun tanıtımını dün gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Lydia Restaurant sahibi Ahmet Akil`in organize ettiği kahvaltı programında, sezon boyunca Çanakkalelilere müzik ziyafeti verecek sanatçıları Füsun ve Onur ile kent basın kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu. Kepez’de Güzel Sanatlar Lisesi arkasındaki denize nazır alanda faaliyet gösteren Lydia Restaurant, kent halkının gözde mekanlarından biri olmaya bu kış sezonunda da devam edecek. Özellikle yaz sezonunu düğün organizasyonlarının ve sabahları kahvaltı programlarının ilgisi geçiren Lydia Restaurant, kış sezonu hazırlıklarını da büyük ölçüde tamamladı. Lydia Restaurant İşletmecisi Ahmet Akil, “Kepez’de görkemli deniz manzarası ile Çanakkale halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Lydia Restaurant, kış sezonunda da kent halkının yoğun ilgisi karşılamaya hazırdır” dedi.
 
Füsun ve Onur sahne alacak
Kış sezonunda sahnesini iki güçlü ses ile dolduran Lydia Restaurant, `misafirimiz` diyerek tanımladığı müşterilerine unutulmaz akşamlar yaşatmaya hazırlanıyor. Füsun ve Onur`un haftanın 5 gününü paylaşacağı Lydia Restaurant sahnesi, sürpriz sanatçılarla da çeşitlenecek. Mevsim boyunca müştelerine güler yüzlü ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Lydia Restaurant, kış sezonunun vazgeçilmez mekanlarından biri olacağa benziyor.
 
 
Düzenlemeler devam ediyor
Lydia Restaurant`ta kış sezonuna yönelik bahçe düzenlemeleri devam ediyor. Bahçesinde bulunan ördek, tavuk ve taşvan ile ayrı bir tarz yakalayan Lydia Restaurant, tüm sıcaklığı ile kış mevsimini ısıtmaya hazırlanıyor. Bahçesinde tadilat işleri devam eden, bir bahçe restourantı ile de Çanakkalelilere hizmet vermeyi amaçlayan Lydia Restaurant, soğuk kış gecelerinde, denize nazır eğlencenin tek adresi olmaya aday.
 
“Sürprizlerimiz olacak”
Lydia Restaurant işletmecisi Ahmet Akil, yaz boyunca Düğün, konser organizasyonlarını hayata geçirdiklerini ifade ederek, kentin en ekonomik ve en modern restoranlarından biri olduklarını hatırlatarak, “Çanakkale`ye çok amaçlı tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaz boyunca daha önceden de kurguladığımız üzere kır düğünlerine ev sahipliği yaptık. Özellikle geçen kış ve yaz aylarında Çanakkalelilerin büyük ilgisi ile karşılaştık. Bu yıl da bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istemiyoruz. Restorantımızın sahnesini Füsun ve Onur`un güçlü sesleri ile güçlendirerek ve bahçede tadilatı kısa bir süre sonra bitecek olan bahçe restourantı ile yenilikler yapmaya hazırlanıyoruz. Bu kış sürpriz sanatçılarla sahnemizi renklendireceğiz. Şimdiden gösterilen ilgiye teşekkür ederiz. Bugüne kadar sağlamaya çalıştığımız kaliteli ve güler yüzlü hizmetimizden ise asla taviz vermeyeceğiz” dedi.
Paylaş