Bozdemir’den beraberlik çağrısı...

Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları ile CHP il Kadın Kolları’nı ziyaret etti.

642
 
CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir, CHP’li kadınları hükümetin gerici politikalarına karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çağırdı. Karşılarında baskıcı ve gerici bir gücün olduğuna dikkat çeken Bozdemir; bu güce karşı birlikte mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Bozdemir; “Son günlerde kadınlarımızın bedenlerine dahi müdahale etmeye yönelik çabalar var. Bu konuda etkili eylemler yapmak için bir ön görüşme için buradayız. Gerici kuşatmaya karşı kol kola, omuz omuza olmalıyız. Bir sivil toplum direnişi oluşturmak zorundayız. Atatürk zamanında kadınlara verilen hakların çok gerisine düştük” dedi.
 
Eğitim-İş’in yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise; “Bir sürü sendika var. Ama biz siyasi çıkarlarımızın olduğu sendikaları daha fazla kucaklarız. Eğitim-İş’in de iç yapısını biliyoruz. Bu nedenle birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.
 
Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir ve beraberindeki üyeler daha sonra CHP İl Kadın Kolları üyelerini de ziyaret etti.
Paylaş