"Birlikte kazanacağız"

873

Türkiye`nin beklediği 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise, adayların yüzde 50 oy oranını sağlayamaması nedeniyle 28 Mayıs tarihinde yeniden düzenlenecek. CHP İl Örgütü, 14 Mayıs seçimlerini ve 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Güler Koçer`in başkanlık yaptığı toplantıya CHP`li Belediye Başkanları, İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

"Sonuna kadar mücadele edeceğiz"
CHP Milletvekili İsmet Güneşhan ise yaptığı açıklamada, "YDK Üyemiz, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, İlçe ve Belde Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve örgütlerimiz ile birlikte seçim toplantımızı gerçekleştirdik. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız" diye belirtti.

"Birlikte kazanacağız"
Koçer, sosyal medya hesabından toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Yeni Belediye Binamızda YDK Üyemiz, Milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, İlçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, belde başkanlarımız, belde yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ile seçim toplantımızı yaptık. Birlikte kazanacağız" ifadelerine yer verdi.

"Bunu hep birlikte başaracağız"Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, "Örgütümüzden her kademeden katılımcılarla 28 Mayıs`da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi toplantımızı gerçekleştirdik. Ortada yadsınamaz bir gerçek var! Halk değişim istiyor. Bunu hep birlikte başaracağız, tek yürek olup sandığa gideceğiz. Tüm Türkiye kazanacağız" açıklamasında bulundu.
(Duygu Yılmaz)

Paylaş