havadurum

Bingöl`den MHP`ye ziyaret

Gelibolu`da Milliyetçi Hareket Partisi`nden yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacağı söylenen Cihat Bingöl, yoğun kalabalığın ilgi ve alaka gösterdiği bir katılım ile MHP Gelibolu İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

782
Bir dönem AKP`den Gelibolu Belediye Başkanlığı da yapan, 2014 yerel seçimleri için adı MHP ile anılan Cihat Bingöl, önceki gün MHP Gelibolu İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gelibolu İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Gelibolu`da yaklaşan yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirtti. "Bu seçimi kazanmak adına her türlü çalışma ve programımızı titizlikle yürütmekteyiz, partimize olan ilgi gayet güzel ve memnun edici” diyen Ersöz, “Şahsım ve parti teşkilatım adına sayın Cihat Bingöl`e bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu akşam buraya teşrif eden bu yoğun kalabalığı gördükten sonra artık yeni bir binaya taşınma vaktimizin geldiğine inanıyorum. Bu da aynı şekilde bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz MHP Gelibolu İlçe Teşkilatı olarak yediden yetmiş yediye herkese kucak açan ve halkın iradesini, halktan gelen talepleri bilerek hareket eden bir partiyiz. Bu süretle atacağımız her türlü adımın Gelibolu sevgimizin bir işareti olduğunu bilmenizi isteriz. sağolun varolun." dedi.
 
“Gelibolu sevgimiz herşeyin üzerinde”
Ersöz`ün konuşmasının ardından söz alan Cihat Bingöl, Gelibolu dair sevgilerinin herşeyin özerinde olduğunu ifade ederek, Gelibolu halkının mutsuz olduğunu söyledi. Bingöl, "MHP Gelibolu İlçe Teşkilatına bu ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, Gelibolu sevgimiz herşeyin üzerinde. Bu şehri sevmek demek bu şehrin bir ferdi olarak bu şehre gönülden bağlılık demektir. Bu da Allahın izniyle Belediye Başkanı olmak nasip olursa bu şehre gönülden hizmet vermek demektir. Ben bu şehri ve insanlarını seviyorum. Hangi görüşü savunursa savunsun bu memleketin ekmeğini yiyen herkese hizmet etmek benim boynumun borcudur. Yaklaşan yerel seçimler öncesi güzel bir yol izliyoruz ve Allah kısmet ederse buram buram tarih kokan bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Sağ seçmende bizim kardeşimiz, sol seçmende. Çünkü ortak bir amacımız var. Gelibolu`ya gerçek anlamda hizmet. Belediye Başkanlığı döneminde hiçbir eski Belediye Başkanına ağzımdan rencide edici kötü bir söz çıkmamıştır, çıkmazda. Bu benim vicdanıma ters bir durum, lakin benim Belediye Başkanlığımdan sonraki dönemde benimle alakalı türlü şeyler söylendi. Bu çok yanlış bir şey. O makama gelindiğinde sadece ve sadece vatandaşa nasıl hizmet veririm diye çabalanması lazımken benimle uğraşılması hem komik hemde ayıptır. Bu yerel seçimde kazanan Gelibolu olsun istiyoruz. Sadece hizmetin yol yapmak olarak görüldüğü bir ortamda vatandaşlar mutsuzsa, gençler işsizlikle boğuşuyorsa burda büyük bir sorun var demektir. İşte Allah kısmet ederde kıymetli halkımız tarafından Belediye Başkanı seçilirsem en büyük mücadelem işsizlikle mücadele ve iş koşullarının geliştirilmesi ve iş alanlarının yaygınlaştırılması şeklinde olacak. Halkı mutsuz olan bir şehirden bahsediyorum. Halk mutsuz. Gençler Gelibolu`yu terkediyorlar işsizlikten dolayı. Seçime kısa bir süre kala Gelibolu`da hummalı yol çalışmaları, bizim dönemimizde temeli atılıp tamamlanan lakin kurdeleyi kesmek şuan ki Belediye Başkanına kısmet olmuş tesisleri sıfırdan emek harcamış gibi sahiplenmeler ve bunları vatandaşın cebinden çıkan paralarla alınan renkli cafcaflı broşürlerle afişe etmek. Biz belediye başkanlığımızın her yılında gerek sosyal, gerek kültürel, gerek sportif, gerekse icraat yönünden durmadan, yılmadan, halk için mesaimizi harcayacağız. Gelibolu`nun gelişimi için her türlü çalışmaları gönül birliği içinde yerine getireceğiz. Bu şehre gönül vermiş bir kardeşiniz olarak şunu söylemek istiyorum. Evet havalar sıcak, yoğunda ilgimiz var bu geceye sağolsun dostlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Lakin bu sımsıcak yüreklerin olduğu yerde havanın sıcaklığı hiç birşey değil. Hepinizden teker teker Allah razı olsun. Yerel seçimlerin hepimiz ve halkımız adına hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyor ve tekrar bizi güzel bir şekilde ağırladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.
Paylaş