havadurum

Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’yi aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü! İşte olayın perde arkası…

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, eşi Bilal Hancı’nın kendisini başka bir kadınla aldattığını iddia ederek görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Kafalar YouTube kanalının üyesi olan Bilal Hancı ise sessizliğini koruyor. Peki, Bilal Hancı ve Esin Çepni kimdir, kaç yıldır evliler, boşanacaklar mı? İşte olayla ilgili merak edilenler…

1340

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, eşi Bilal Hancı’nın kendisini başka bir kadınla aldattığını iddia ederek görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Görüntülerde Bilal Hancı’nın bir kadınla öpüştüğü görülüyor. Esin Çepni, paylaşımında “Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum” ifadelerini kullandı.

Esin Çepni’nin paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Binlerce kişi Esin Çepni’ye destek mesajları gönderdi. Bilal Hancı ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Bilal Hancı ve Esin Çepni kimdir?

Bilal Hancı, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. YouTube’da yayın yapan Kafalar grubunun üyesi olarak tanındı. Kafalar grubuyla birlikte çeşitli komedi videoları, şarkılar ve filmler yaptı. Ayrıca 2019 yılında Exxen’de yayınlanan “Bilal Özcan Show” adlı programda sunuculuk yaptı.

Esin Çepni, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Sosyal medya fenomeni olarak tanındı. 2016 yılında TV8’de yayınlanan “İşte Benim Stilim” adlı yarışmaya katıldı. Instagram’da “es1nce” adlı hesabını kullanan Esin Çepni’nin 170 binin üzerinde takipçisi var.

Bilal Hancı ve Esin Çepni kaç yıldır evliler?

Bilal Hancı ve Esin Çepni, 2021 yılında nikah masasına oturdular. Düğünleri sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Ancak çiftin evlilikleri kısa sürede sorunlu bir hal aldı. Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan çift, daha sonra tekrar bir araya gelmeye karar verdi. Ancak aldatma iddialarıyla sarsılan evliliklerinin sona ermesi bekleniyor.

Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanacaklar mı?

Bilal Hancı ve Esin Çepni’nin boşanma aşamasında oldukları biliniyor. Aldatma iddialarıyla gündeme gelen çiftin avukatları aracılığıyla boşanma davası açtıkları öğrenildi. Boşanma davasının detayları henüz netleşmedi. (Şerife Turhanlı)

Paylaş