Biga TSO Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yatırımlar, ekonomik gelişmeler ve TOBB akreditasyon süreci değerlendirildi. Toplantı sonunda avukatlara arabuluculuk sertifikaları takdim edildi.

239

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Melih Akyıl başkanlığında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerimizi bilgilendirdi. Toplantıda, Biga'ya yapılacak yatırımlar ve güncel ekonomik gelişmeler değerlendirildi.

Biga’da yapılacak yatırımların son durum masaya yatırıldı

Biga TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve meclis üyeleri katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparken, Başkan Şadan Doğan ise TOBB akreditasyon denetimi, meslek komiteleri toplantıları ve ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Arabuluculuk sertifikaları teslim edildi

Toplantının sonunda, Avukat Arda Bozkurt ve Avukat Berkay Girgin’e TOBBUYUM kapsamında arabuluculuk sertifikaları, Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından takdim edildi. Biga TSO yetkilileri, bölgenin ekonomik kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, “Biga’yı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” mesajını verdiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş