Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Karabiga’da ziyaretlerde bulundu

Kaymakam Kayabaşı, ardından Karabiga'daki Özel Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Burada, hizmet alan özel bireylerle görüşerek, Özel Bakım Merkezi Müdürü'nden kurum hakkında bilgiler aldı.

155

Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Karabiga Beldesi'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak, yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden projenin durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Kayabaşı, daha sonra ilçe gençlerine ve öğrencilerine hizmet vermek amacıyla yenilenen Taş Mektep Bilgi Evi'ni ziyaret etti. Buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, Karabiga Belediye Başkanlığına geçerek, Başkan Elbi ile belediyenin yaptığı hizmetler hakkında görüşme yaptı. Kayabaşı, “Belediye Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak, Kaymakam Ercan Kayabaşı, Karabiga Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi. Ayrıca, beldede bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş